Football Talk

Οι προτάσεις της Αλ Νασρ και του Ολυμπιακού που έχει στα χέρια του ο Μπακαμπού

Οι προτάσεις της Αλ Νασρ και του Ολυμπιακού που έχει στα χέρια του ο Μπακαμπού

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του στην ύστατη προσπάθεια να κρατήσει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και πλέον περιμένει την απόφαση του Κονγκολέζου επιθετικού.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες αναφορικά με το μέλλον του Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο Κονγκολέζος επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα τερματίζοντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 18 γκολ και προφανώς διανύοντας και το 33ο έτος της ηλικίας του προσπαθεί να καρπωθεί αυτή τη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός του είχε προτείνει βελτιωμένο συμβόλαιο πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα πλέι-οφ και φαινόταν πως το θέμα θα τελείωνε σύντομα ωστόσο το θέμα… τράβηξε αρκετά κυρίως λόγω των Αραβών. Ο Μπακαμπού ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους για την εξωπραγματική πρόταση που έχει στα χέρια του από την Αλ Νασρ η οποία του προσφέρει 2.5 εκατ. ετησίως συν μπόνους για δύο χρόνια. Χρήματα που είναι απίθανο να πάρει ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι “Πειραιώτες” έκαναν μια τελευταία προσπάθεια ώστε το θέμα να κλείσει είτε έτσι είτε αλλιώς σύντομα. Συγκεκριμένα ανέβασαν την προσφορά τους στο 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους επίτευξης στόχων ομάδας και προσωπικά που φτάνουν τις 600.000 ευρώ. Δηλαδή μπορεί οι απολαβές του Μπακαμπού να φτάσουν τα 4,2 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία αν αποφασίσει να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Στο παιχνίδι φυσικά έχει μπει και ο Αντόνιο Κορδόν ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον παίκτη τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Βιγιαρεάλ, ωστόσο τα πάντα εξαρτώνται  πλέον από τον Μπακαμπού, του οποίου την απόφαση περιμένουν σύντομα στον Πειραιά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0