Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Έτοιμη να προσφέρει 120 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Έτοιμη να προσφέρει 120 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν!
Η επικείμενη φυγή του Καρίμ Μπενζεμά φέρνει εξελίξεις στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ να βάζει βαθιά το χέρι στον τσέπη για τη διάδοχη κατάσταση. Έτοιμοι να προσφέρουν 120 εκατομμύρια ευρώ οι «μερένγκες» για την Κέιν, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Ο Καρίμ Μπενζεμά χαιρετά την Ευρώπη και την αγαπημένη του Μαδρίτη για άλλες, αραβικές Πολιτείες και οι «μερένγκες» έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τον αντικαταστάση του. 

Οι Μαδριλένοι έχοντας ήδη «κλείσει» για την επόμενη μέρα τους Μπέλινγκχαμ και Χοσέλου, πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη θέση του σέντερ φορ και τον άνθρωπο που θα κληθεί να μπει στα «παπούτσια» του Καρίμ Μπενζεμά.

Στο πλαίσιο αυτό, η Daily Mail πάει ένα βήμα παρακάτω το ήδη γνωστό ενδιαφέρον της «Βασίλισσας» για τον Χάρι Κέιν, τονίζοντας πως οι Ισπανοί φέρονται έτοιμοι να βγάλουν 120 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους για να δελεάσουν την Τότεναμ.
Το συμβόλαιο του αρχηγού των «σπιρουνιών» και της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι (2024) και είναι δεδομένο πως το όνομά του θα αποτελέσει και στο επερχόμενο μεταγραφικό «παράθυρο», θέμα συζήτησης. Στην κούρσα για την υπογραφή του Χάρι Κέιν βρίσκεται φυσικά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0