Football Talk

Ολυμπιακός: Η La Liga τελειώνει και ο Κορδόν περιμένει τον Ιραόλα

Ολυμπιακός: Η La Liga τελειώνει και ο Κορδόν περιμένει τον Ιραόλα

Απόψε (04/06) ολοκληρώνεται το ισπανικό πρωτάθλημα και αναμένονται εξελίξεις για τον πάγκο του Ολυμπιακού με το όνομα του Αντονι Ιραόλα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες μέρες θα κλείσει η μεγαλύτερη και πιο σημαντική εκκρεμότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στους “Πειραιώτες”. Ο Αντόνιο Κορδόν είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται την κατάσταση με τον νέο Ισπανό Αθλητικό Διευθυντή των “ερυθρόλευκων” να έχει επικεντρωθεί στην αγορά της πατρίδας του.

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι δεκάδες αλλά φαίνεται πως ψηλά στη λίστα του Κορδόν βρίσκεται το όνομα του Αντονι Ιραόλα, ο οποίος συγκεντρώνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που θέλουν στον Ολυμπιακό για την επόμενη μέρα. Είναι νέος (40 ετών), φιλόδοξος, με σπουδαίο έργο την τελευταία τριετία στην Ράγιο Βαγιεκάνο και με ένα στυλ ποδοσφαίρου που ταιριάζει στο dna των “Πειραιωτών”.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές ο Κορδόν μίλησε με τον Ιραόλα την προηγούμενη εβδομάδα, του ανέλυσε το πλάνο του και διερεύνησε τις προθέσεις του με τον ίδιο να βλέπει με… καλό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού

Είναι γνωστό εδώ και κάποιες εβδομάδες πως ο Ιραόλα αρνήθηκε το νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η ομάδα της Μαδρίτης ψάχνοντας κάτι άλλο στην καριέρα του. Μια νέα πρόκληση, ίσως μια ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσει τίτλους και να παίξει σε ευρωπαικές διοργανώσεις. Ο άλλοτε άσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν έχει πει το παραμικρό για το μέλλον του σεβόμενος πως το ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο αυτό τελειώνει απόψε και ίσως σε λίγες ώρες να μας κάνει όλους σοφότερους.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0