Football Talk

Ρονάλντο: «Θέλω να συνεχίσω εδώ και θα συνεχίσω»

Ρονάλντο: «Θέλω να συνεχίσω εδώ και θα συνεχίσω»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε πως είναι ευχαριστημένος στην Άλ Νασρ βάζοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από την ομάδα.

Παρά την απώλεια του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ψάχνει νέα ομάδα στην Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος σταρ τόνισε πως θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά με τη φανέλα της Άλ Νασρ και θα διεκδικήσει εκ νέου το πρωτάθλημα που έχασε φέτος.

«Είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω εδώ και θα συνεχίσω. Η ζωή πηγαίνει πολύ καλά, το πρωτάθλημα είναι καλό. Θα είμαι μέρος του κόσμου σας, της κουλτούρας σας. Θα είμαι εδώ, ελπίζω να κάνω τον κόσμο να το απολαύσει μέσα από τα παιχνίδια, την απόδοσή μου και να κερδίσω πράγματα, αλλά και πάλι, σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι καλύτερο έχω κατά τη διάρκεια που θα βρίσκομαι εδώ Η προσδοκία μου ήταν λίγο διαφορετική για να είμαι ειλικρινής. Περίμενα να κατακτήσω κάτι φέτος, αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως νομίζουμε ή όπως θέλουμε. Μερικές φορές χρειαζόμαστε πάθος, συνέπεια και επιμονή για να πετύχουμε καλύτερα πράγματα. Οπότε, ακόμα πιστεύω ότι του χρόνου θα βελτιωθούμε αρκετά. Ας πούμε ότι τους τελευταίους 5-6 μήνες η ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά, ακόμα και στο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν βελτιωθεί. Χρειάζεται χρόνος μερικές φορές, όμως αν πιστεύεις και θεωρείς ότι είναι ο στόχος σου, νομίζω πως όλα είναι δυνατά. Περίμενα να κατακτήσουμε κάτι φέτος, αλλά δεν το κάναμε. Του χρόνου είμαι πραγματικά θετικός και πεπεισμένος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και θα πάμε καλύτερα. Οπότε, αφήστε μας να το πιστεύουμε και να δουλεύουμε πάνω σε αυτό» ανέφερε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0