Football Talk

Sofa Score: Η ενδεκάδα της χρονιάς έχει… πολύ ΑΕΚ, λίγο Παναθηναϊκό και MVP Αραούχο!

Sofa Score: Η ενδεκάδα της χρονιάς έχει… πολύ ΑΕΚ, λίγο Παναθηναϊκό και MVP Αραούχο!

Το Sofa Score έβγαλε την καλύτερη ενδεκάδα της Super League, όπου τον πρώτο λόγο τον έχουν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενώ καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Μανδάς και MVP του πρωταθλήματος ο Σέρχιο Αραούχο.

Και στο… Sofa Score πρώτη η ΑΕΚ! Η δημοφιλής πλατφόρμα για ενημερώσεις και νέα αθλητικών αγώνων δημοσίευσε την καλύτερη ενδεκάδα της Super League για τη σεζόν 2022/23.

Όπως ήταν φυσικό, οι πρωταθλητές έχουν τις περισσότερες θέσεις, έξι για την ακρίβεια στην ενδεκάδα. Από την «Ένωση», λοιπόν, ξεχώρισαν οι Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο, με τον τελευταίο να ανακηρύσσεται και MVP του πρωταθλήματος.

Από τον Παναθηναϊκό επιλέχθηκαν οι Ντανιέλ Μαντσίνι και Γιάννης Κώτσιρας, ενώ ο Φορτούνης έχει χρησιμοποιηθεί σαν το «δεκάρι» της λίγκας, με τον Αουγκούστο του ΠΑΟΚ να συμπληρώνει το κέντρο.

Τερματοφύλακας της χρονιάς είναι ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος κέρδισε τον επίσης εξαιρετικό Μπρινιόλι, με τις καταπληκτικές εμφανίσεις και καθοριστικές επεμβάσεις που έκανε όποτε του ζητήθηκε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0