Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Αζαξιό 5-0: Ένα βήμα πιο κοντά στη στέψη!

Παρί Σεν Ζερμέν – Αζαξιό 5-0: Ένα βήμα πιο κοντά στη στέψη!

Η Παρί Σεν Ζερμέν «διέλυσε» με 5-0 την Αζαξιό και πλέον είναι θέμα χρόνου να κατακτήσει και μαθηματικά τη Ligue 1.

Ένα άνετο βράδυ πέρασε η παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ κόντρα στην Αζαξιό. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε τις «αρκούδες» για την 35η αγωνιστική της Ligue 1 και έφτασε σε μία επιβλητική νίκη με 5-0.

Έτσι, οι Παριζιάνοι έφτασαν τους 81 βαθμούς και βρίσκονται πλέον στο +6 από τη 2η Λανς, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Η Αζαξιό από την άλλη έμεινε στους 23 και αν η Οσέρ πάρει ένα βαθμό στο παιχνίδι με τη Μπρεστ (14/05) αποχαιρετά και μαθηματικά την κατηγορία.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ φρόντισε από το πρώτο ημίχρονο να θέσει γερές βάσεις νίκης. Ο Φαμπιάν Ρουίθ στο 22’ και ο Ασράφ Χακίμι στο 33’ διαμόρφωσαν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια ανέλαβε δράση ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερσταρ σημείωσε δύο γκολ μέσα σε εφτά λεπτά (47’, 54’) και κάθε ελπίδα της Αζαξιό για βαθμούς πήγε περίπατο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Γιουσούφ, ο οποίος στο 73’ σημείωσε αυτογκόλ.

Λίγες στιγμές αργότερα βέβαια και παρότι το παιχνίδι είχε κριθεί, Χακίμι και Μανγκανί πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να αντικρύσουν την κόκκινη κάρτα.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0