Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-1: Βγήκε η… υποχρέωση και τέλος της σεζόν δίχως ήττα!

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-1: Βγήκε η… υποχρέωση και τέλος της σεζόν δίχως ήττα!

Κανένας από τους δύο χρειαζόταν βαθμούς, τόσο ο Αστέρας Τρίπολης, όσο και ο Ατρόμητος, έδωσαν χρόνο στους ποδοσφαιριστές τους και το τελικό 1-1 αφήνει αμφότερους ικανοποιημένος, καθώς τελείωσαν δίχως ήττα τη σεζόν.

Για 3η συνεχόμενη φορά, Αστέρας και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στην Τρίπολη, με τους Περιστεριώτες να συνεχίζουν αήττητοι στην εν λόγω έδρα από το 2021 και την ήττα τους με 6-2, στην 11η - τότε - αγωνιστική της Super League.

 

1ο ημίχρονο

Σε ένα κακό πρώτο μέρος, δίχως ιδιαίτερα καλές στιγμές, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, όταν στο 34’ ο  Κλωναρίδης, έπειτα από ατομική ενέργεια γύρισε την μπάλα, ο Τζαβίδας βγήκε στην πλάτη του Ατιένθα, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Αλάγκμπε δεν κατάφερε να διώξει και ο Φριντζόνσον σούταρε άουτ.

Ό,τι δεν έκαναν όμως οι φιλοξενούμενοι, το κατάφεραν οι γηπεδούχοι, στο 43ο λεπτό, με τον 19χρονο Κωστέα να ανοίγει το σκορ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπαρτόλο.

 2ο ημίχρονο

Ο Ατρόμητος επιχείρησε να ανεβάσει στροφές στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να βρει άμεσα το γκολ της ισοφάρισης. Στο 54ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, Χατζηισαΐας έπιασε την κεφαλιά, ευνοήθηκε από τις κόντρες και κράτησε την μπάλα στην κατοχή, έστρωσε στον Κουέν, ο οποίος με σέντρα σουτ αιφνιδίασε τον Τσιφτσή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η φάση εξετάστηκε από τον VAR, αλλά κρίθηκε πως ο Μαυρομάτης δεν επηρέαζε τη φάση, με το γκολ να μετρά κανονικά και επί της ουσίας, να διαμορφώνεται το τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, ο Γιαννιώτης κέρδισε τον Μπαρτόλιο σε τετ-α-τετ στο 67’, ενώ δύο λεπτά μετά, οι Περιστεριώτες έβγαλαν την αντεπίθεση με φανταστική κούρσα του Κουέν, η μπάλα έφτασε στον Ρομπάιγ, ο οποίος ανενόχλητος δεν κατάφερε να σημαδέψει την κενή εστία.

Το τελικό αποτέλεσμα σηματοδότησε πως αμφότερες ολοκληρώνουν δίχως ήττα τη σεζόν, με τον Ατρόμητο να τερματίζει στην 8η θέση και στο +7 από τον 10ο Αστέρα Τρίπολης.

Η φάση του ματς

Αναμφίβολα, η τρομερή χαμένη ευκαιρία του Ρομπάιγ στο 69’, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Ο MVP

Θα βάλουμε τον Κούεν. Έχει το γκολ της ισοφάρισης, θα μπορούσε να καταγράψει και ασίστ, αν ο Ρομπάιγ ήταν πιο εύστοχος. Ήταν καταλυτικός ο Αυστριακός, που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο 2023.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0