Football Talk

ΑΕΚ: Οι προτάσεις που απέρριψε ο Χατζισαφί και η μεγάλη επιθυμία του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Οι προτάσεις που απέρριψε ο Χατζισαφί και η μεγάλη επιθυμία του Αλμέιδα

Όλο το ιστορικό για το πώς έφτασε η ΑΕΚ να ανανεώσει με τον «εργάτη» Ιρανό μπακ.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (10/5) προχώρησε στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Εσχάν Χατζισαφί. Μία κίνηση δίκαιη, μία κίνηση αναγνώρισης για έναν παίκτη πραγματικό εργάτη ειδικά τη φετινή χρονιά. Έναν παίκτη που τα έδωσε όλα, άψογο επαγγελματία και εξαιρετικό χαρακτήρα εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Για να φτάσουμε όμως στην ανανέωση του συμβολαίου του, είχαμε δρόμο… Δεν ήταν εύκολη η απόφαση του Χατζισαφί. Το αρχικό συμβόλαιό του με την ΑΕΚ τελείωνε το καλοκαίρι κι αυτό το γεγονός οδήγησε αρκετές ομάδες να του χτυπήσουν την πόρτα. Δύο ομάδες από το Ιράν του έκαναν πρόταση.

Ωστόσο τα τελευταία 24ώρα προέκυψε κρούση στον Εσχάν από ομάδα του Κατάρ, καταθέτοντάς του μία σούπερ οικονομικά πρόταση! Όμως ο ίδιος ο Χατζισαφί «ζύγισε» τα πάντα και με δέλεαρ την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και την άψογη λειτουργικότητα της ΑΕΚ, τον οδήγησαν να πει «ναι» στη δική της πρόταση.

Σαφώς, πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε και ο Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής τόνισε στη διοίκηση ότι ήθελε πολύ να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Χατζισαφί, τον οποίο εκτιμά ποδοσφαιρικά, επαγγελματικά και ανθρώπινα.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα με τον Ιρανό διεθνή μπακ να υπογράφει για 1+1 χρόνια με την ΑΕΚ και να μένει Φιλαδέλφεια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0