Football Talk

Η επιβράβευση του Ιωαννίδη και το πολλά υποσχόμενο μέλλον του στον Παναθηναϊκό!

Η επιβράβευση του Ιωαννίδη και το πολλά υποσχόμενο μέλλον του στον Παναθηναϊκό!

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μέχρι και το 2027, με το μέλλον να βρίσκεται ορθάνοιχτο μπροστά του και το τριφύλλι να του δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για τέσσερα ακόμη έτη, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ο 23χρονος επιθετικός την φετινή χρονιά… άπλωσε το ταλέντο του και έδωσε σημαντικές βοήθειες στην ομάδα, στην κούρσα της πορείας του πρωταθλήματος.

Ο Φώτης υπενθιμίζουμε πως ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 από τον Λεβαδειακό, επί εποχές δηλαδή Ντάνι Πογιάτος. Στην συνέχεια πέρασε από τα χέρια του Λάζλο Μπόλονι και κατέληξε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πίστεψε στο ταλέντο του μικρού και του έδωσε μεγάλο ποδοσφαιρικό «βάρος» με τις ευκαιρίες που το έδωσε.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ για τον Έλληνα φορ, δεν προέκυψε από τις φετινές εμφανίσεις του Ιωαννίδη, αφού ο σύλλογος είχε δείξει τις προθέσεις του από τον Φεβρουάριο του 2022, όταν μια πρόταση από το MLS ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο για να πουν οι «πράσινοι» το όχι στον Αμερικάνικο σύλλογο.

Η εν λόγω ανανέωση του Ιωαννίδη, έρχεται να προστεθεί μετά από αυτή των Πέρεθ, Σένκεφελντ και Αϊτόρ, με μοναδικό «ανοιχτό» μέτωπο, τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Κουρμπέλη. Στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο Παναθηναϊκός δείχνει τη διάθεση του να διατηρήσει αλώβητο τον κορμό της ομάδας και να συνεχίσει να χτίζει πάνω στα… δεδουλευμένα του.

Ο Φώτης όμως όπως και να έχει δεν αποτελεί το ίδιο με όλες τις υπόλοιπες ανανεώσεις, αφού είναι ένας νέος, ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής, όπου όπως φαίνεται θα έχει μακρά πορεία στην ομάδα και θα γίνει ένας από τους στυλοβάτες της αναγέννησης του συλλόγου. Η βελτίωση του χρονιά με τη χρονιά, είναι εξόφθαλμη και ο Έλληνας επιθετικός έχει την σπίθα την οποία ζητάει και η ομάδα από εκείνον.

Το μέλλον είναι δικό του και είναι πολλά υποσμόμενο, με τον Παναθηναϊκό να τον εμπιστεύεται έμπρακτα. Ο τίτλος του πρωταθλήματος, μπορεί να απομακρύνθηκε για φέτος, όμως ο σύλλογος πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα και αυτό αποδεικνύεται με πράξεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0