Football Talk

To «ακραίο» ποσοστό των 100 παικτών που βάζουν τα γκολ των Βινίσιους και Ντε Μπρόινε! (video)

To «ακραίο» ποσοστό των 100 παικτών που βάζουν τα γκολ των Βινίσιους και Ντε Μπρόινε! (video)

Ο Βινίσιους σημείωσε ένα γκολ που βλέπουμε σε έξι απόπειρες στις 100. Απεναντίας, το γκολ του Κέβιν Ντε Μπρόινε λαμβάνει χώρα μόλις στο 5% των προσπαθειών που απαιτεί. Και όμως, αμφότερα είχαν ως συνέπεια την πρώτη ισοπαλία που παρακολουθήσαμε ποτέ, ανάμεσε στον Κάρλο Αντσελότι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Δύο εκπληκτικά γκολ, ένα ματς γεμάτο ένταση και πάθος και η πρώτη ισοπαλία στις αναμετρήσεις των Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρδιόλα είναι γεγονός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Σίτι και παρότι στο ξεκίνημα έμοιαζε κατώτερη των περιστάσεων, βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί. Μία ατομική ενέργεια του Βινίσιους, που δεν ντρίμπλαρε ποτέ τον Γουόκερ σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, ήταν αρκετή για να δημιουργήσει χώρο για τον εαυτό του, και να κάνει το 1-0, με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής.

Άμεσα, έγινε γνωστό πως από το σημείο που σκοράρει ο Βινίσιους μόλις έξι ανάλογες προσπάθειες σε 100 απόπειρες καταλήγουν στα δίχτυα, πράγμα που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως οι Μαδριλένοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος με μικρότερο ποσοστό x-G από το 1-0, με το οποίο οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η φιλοξενούμενη βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει με παρόμοιο τρόπο. Με ένα ακόμη σουτ που δεν καταλήγει με ευκολία στα δίχτυα. Με ένα κλέψιμο στο κέντρο του γηπέδου και ένα απίθανο τελείωμα από τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τιμπό Κουρτουά.


Τα έβγαζε όλα ο Βέλγος, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, έλαχε να είναι η μία από τις πέντε προσπάθειες τέτοιου είδους στις 100, που καταλήγουν στα δίχτυα.

Επί της ουσίας, Βινίσιους και Ντε Μπρόινε σκόραραν από ένα γκολ που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε και που αθροιστικά επιτυγχάνεται 11 φορές σε 200 προσπάθειες. Άμεση συνέπεια; Όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς στο «Έτιχαντ», με τη «Βασίλισσα» να πρέπει να το… ξανακάνει και τη Σίτι να γνωρίζει πως αν διατηρήσει το αήττητο σερί της, θα είναι αυτή που θα προκριθεί…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0