Football Talk

Αλμέιδα: «Ήμουν σίγουρος πως θα το γυρίσουμε!»

Αλμέιδα: «Ήμουν σίγουρος πως θα το γυρίσουμε!»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μετά τη νίκη-τίτλου κόντρα στον Άρη (08/05, 2-1).

Η ΑΕΚ «αγκάλιασε» το πρωτάθλημα, αφού επικράτησε με σκορ 2-1 (08/05) του Άρη και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού, βρέθηκε μόνη-πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα των Play Off της Stoiximan Super League, μία «στροφή» πριν το τέλος τους.

Απέναντι στον Βόλο (14/05, 20:00), είτε με νίκη, είτε με ισοπαλία στην OPAP Arena, «σφραγίζει» και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον προπονητή της, Ματίας Αλμέιδα, να είναι εμφανώς χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη.

Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Άρη, στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αρχίσαμε το ματς δεχόμενοι ένα γκολ, όμως καταφέραμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Ήμασταν σε… ένταση, αλλά πήραμε μια μεγάλη νίκη. Πάντα προσπαθούμε να παραμείνουμε ήρεμοι όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό το γκρουπ. Ήμουν σίγουρος πως θα το γυρίσουμε».

Για το ότι η ΑΕΚ βρίσκεται μια… ανάσα από τον τίτλο:
«Η εφετινή σεζόν μέχρι και σήμερα είναι πολύ καλή. Το παρόν μπορούμε να το ζήσουμε με χαρά. Με ηρεμία όμως, έχοντας ένα ματς ακόμη να δώσουμε. Απλά τώρα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας».

Για τον κόσμο που γιορτάζει ήδη:
«Συγκινούμαι όταν βλέπω τον κόσμο της ΑΕΚ. Νιώθω πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Μας έχει μεταδώσει την ενέργειά του σε όλα τα ματς. Ανυπομονούμε ήδη για το τελευταίο παιχνίδι, ώστε να κερδίσουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Για την υποδοχή που περιμένει τα ξημερώματα:
«Μπορώ να τη φανταστώ. Ξέρω τι μας περιμένει. Αυτό που ελπίζω είναι να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος της σεζόν!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0