Football Talk

Ρούνεϊ: «Η Μάντσεστερ Σίτι θα... διαλύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Ρούνεϊ: «Η Μάντσεστερ Σίτι θα... διαλύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης!»
Σίγουρος ο Γουέιν Ρούνεϊ, πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (09/05, 22:00).
Λίγες ώρες απομένουν για τις πρώτες «μάχες» στα ημιτελικά του φετινού Champions League, με την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι, να «ανοίγει» την αυλαία.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του αγγλικού ποδοσφαίρου γενικότερα, Γουέιν Ρούνεϊ, κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο ζευγάρι κι έδειξε κάτι παραπάνω από σίγουρος, πως οι «πολίτες» όχι μόνο θα περάσουν στον τελικό, αλλά και με εμφατικό τρόπο!

«Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα νικήσει απλά τη Ρεάλ στον ημιτελικό, θα τη... διαλύσει.

Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα καλύτερη στο να διαψεύδει όσους δεν την πιστεύουν από τη Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι, ειδικά στο Champions League. Απλά πιστεύω πως η Σίτι είναι υπερβολικά καλή, σε ένα άλλο επίπεδο.

Από την αρχή της σεζόν, πίστευα πως αυτή τη φορά ο Γκουαρδιόλα θα τα καταφέρει στην Ευρώπη με τη Σίτι και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η ομάδα έχει ενισχύσει την πίστη μου. Πέρυσι, η Ρεάλ πήρε την πρόκριση αλλά φέτος οι δυναμικές είναι διαφορετικές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0