Football Talk

Super League play out: Ιωνικός - Λαμία για μία θέση στον... ήλιο - Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Super League play out: Ιωνικός - Λαμία για μία θέση στον... ήλιο - Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Super League 2 μετά την ισοπαλία στη Λαμία, η οποία πλέον πάει για δύο αποτελέσματα στην έδρα του Ιωνικού την τελευταία αγωνιστική των play out. Αναλυτικά τα σενάρια υποβιβασμού.

Η μία από τις δύο ομάδες που αποχαιρετούν τη Stoiximan Super League έγινε γνωστή νωρίτερα από τo φινάλε της σεζόν. Ο Λεβαδειακός βρέθηκε στην έδρα της Λαμίας με μοναδικό στόχο τη νίκη για να μπορέσει να μείνει ζωντανός στη μάχη της σωτηρίας.

Ένα γκολ του Τόσιτς στο 90+3’ «έσπρωξε» τους Βοιωτούς στη Super League 2 και μαθηματικά. Το τελικό σκορ (1-1) διατήρησε τη Λαμία τρεις βαθμούς πάνω από το Λεβαδειακό, ο οποίος μειονεκτεί στην ισοβαθμία μαζί της.

Παράλληλα, ο Ιωνικός «πέταξε» δύο φορές το προβάδισμα απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη και το τελικό 2-2 κράτησε τους «κυανόλευκους» κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το θετικό για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βέβαια είναι ότι διατηρούν ακόμα ελπίδες για παραμονή, αφού παρέμειναν στο -2 από τη Λαμία την οποία υποδέχονται την επόμενη και τελευταία αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των play out:

Λαμία - Λεβαδειακός 1-1

ΟΦΗ - Ιωνικός 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0

Το πρόγραμμα της τελευταίας (7ης ) αγωνιστικής των play out (13/05, 20:00):

Παναιτωλικός - ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

Ιωνικός - Λαμία

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία και τα σενάρια υποβιβασμού:

Όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ιωνικός - Λαμία. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται μονάχα νίκη για να παραμείνουν στη Super League, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν για δύο αποτελέσματα.

Νίκη Ιωνικού: Παραμονή Ιωνικός, υποβιβασμός Λαμία

Ισοπαλία ή νίκη Λαμίας: Παραμονή Λαμία, υποβιβασμός Ιωνικός

play_out_slgr.jpg

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0