Football Talk

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0: Καμαρά και Κλωναρίδης «καθάρισαν» τους Αγρινιώτες στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0: Καμαρά και Κλωναρίδης «καθάρισαν» τους Αγρινιώτες στο Περιστέρι

Με τους Καμαρά και Κλωναρίδη να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ο Ατρόμητος επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 και επανήλθε στις νίκες. Συνεχίζουν τις κακές εμφανίσεις οι Αγρινιώτες αλλά παρά την ήττα έσωσαν την κατηγορία.

Στο Περιστέρι φιλοξένησε ο Ατρόμητος τον Παναιτωλικός για την 6η αγωνιστική των play out της Super League, με τους Καμαρά και Κλωναρίδη να κρίνουν την αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων (2-0). Οι Περιστεριώτες επανήλθαν στα τρίποντα μετά από τέσσερεις αγωνιστικές, ενώ οι Αγρινιώτες αγνοούν την νίκη εδώ και εννιά αναμετρήσεις. Όμως χάρις τα υπόλοιπα αποτελέσματα της σημερινής (06/05) αγωνιστικής εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.



 

1ο ημίχρονο

Ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος στην αναμέτρηση μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Γκονζάλες έβγαλε τον Κωτσόπουλο σε θέση βολής απέναντι από τον Ανέστη, όμως το τελείωμα του Έλληνα επιθετικού πέρασε για λίγα εκατοστά άουτ.

 Στο 16ο λεπτό απάντησε ο Παναιτωλικός στις ευκαιρίες. Ο Χουχούμης πάσαρε στον Μόρσεϊ ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια πάτησε περιοχή και επιχείρησε να νικήσει τον Μπαρνέσκου . Ο Ρουμάνος κιπερ όμως είχε απάντηση και αποσόβησε τον κίνδυνο.  

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν αυτήν την φορά με τον Μάλη. Ο 26χρονος αμυντικός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά η κεφαλιά του πήγε απευθείας στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Με το 3ο γκολ του Καμαρά σε αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Κλωναρίδης έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Ακιμπού, με τον 21χρονο μέσο απλώς να «σπρώχνει» την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 30ο λεπτό.

5880153_1.jpg

2ο ημίχρονο

Κοντά στην ισοφάριση έφτασε ο Παναιτωλικός στο 54ο λεπτό, όμως ο Μπρανέσκου ήταν για άλλη μία φορά σε ετοιμότητα και έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Πέδρο.

Στο 63ο λεπτό με διπλή προσπάθεια ο Χουάνπι δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς οι αντίπαλοι αμυντικοί αλλά και η αστοχία του δεν του επέτρεψαν να βρει δίχτυα.

Σε μία εξαιρετικά εκτελεσμένη αντεπίθεση ο Κεσχρίντα συνεργάστηκε άψογα με τον Κλωναρίδη και ο δεύτερος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ανέστη για το 2-0 στο 85ο λεπτό.  

5880271.jpg

MVP

Ο ποδοσφαιριστής που έκρινε την αναμέτριση αξίζει και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, ο λόγος για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη με ένα γκολ και μία ασίστ.

Η φάση του αγώνα

Η εξαιρετική πάσα, μισό γκολ του Κλωναρίδη στον Καμαρά για το 1-0 ήταν και η φάση που ξεχώρισε στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κ. Κόλμαν): Μπρανέσκου, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Αθανασίου, Καμαρά, Γονζάλες, Οικονομίδης, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (87' Τζαβίδας), Ρομπάιλ (68' Ροτάριου)

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Μλάντεν, Χουχούμης, Μάλης, Λάρσον, Αποστολάκης (36' Ντουάρτε), Χουάνπι, Ξενιτίδης (61' Κολοβός) , Μπουζούκης (46' Ντίας), Μόρσεϊ, Πέδρο   


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0