Football Talk

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου 1-2: Γκνάμπρι και Σανέ κρατάνε τους Βαυαρούς στην… κορυφή (video)

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου 1-2: Γκνάμπρι και Σανέ κρατάνε τους Βαυαρούς στην… κορυφή (video)

Μπορεί η Μπάγερν να δυσκολεύτηκε απέναντι στην σκληρή Βέρντερ Βρέμης για ένα ημίχρονο, όμως με δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης «καθάρισε» το παιχνίδι και σιγούρεψε την πρωτιά για άλλη μία αγωνιστική.

Γκνάμπρι και Σανέ έδωσαν το τρίποντο στην Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης για την 31η αγωνιστική της Bundesliga (2-1). Η Βέρντερ μπόρεσε να αντισταθεί στους Βαυαρούς μόλις για ένα ημίχρονο αλλά στην επαναφορά οι μόνιμοι πρωταθλητές Γερμανίας βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και πήραν εν τέλει μία άνετη νίκη.    

 Με τρομερή κεφαλιά του Παβάρντ στο 21ο λεπτό πήγε να πάρει προβάδισμα η Μπάγερν. Ο Γάλλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε πάνω στον εξαιρετικό Παβλένκα.

Η απάντηση της Βέρντερ ήρθε με ατομική ενέργεια του Γκρος. Ο 34χρονος Γερμανός μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σόμερ.  

Ο Μανέ έχασε τρομερή ευκαιρία στο 56ο λεπτό. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πάσα του Γκνάμπρι καθώς το τελείωμα του πέρασε για λίγο άουτ.

Ο Γκνάμπρι έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπάγερν στο 62’. Ο Μουσιάλα βρήκε τον συμπατριώτη του μέσα στην περιοχή και ο Σερτζ την έστειλε με άνεση στα δίχτυα για το 1-0.

 

Το παιχνίδι «κλείδωσε» για τους Βαυαρούς στο 73ο λεπτό. Ο Μαζράουι βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σανέ και ο Γερμανός «εκτέλεσε» τον Παβλένκα για το 2-0.   

Το γκολ της τιμής πέτυχε η Βέρντερ με τρομερή εκτέλεση του Σμιντ. Ο επιθετικός των γηπεδούχων εξαπέλυσε ένα τρομερό σουτ από μακρινή απόσταση στο 87ο λεπτό και έκανε το 2-1.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέρντερ Βρέμης (Ο. Βέρνερ): Παβλένκα, Φριντλ, Σταρκ, Πίεπερ, Τζανγκ, Στάγκε, Γκρος, Μπιτενκούρτ, Βάισερ, Ντούκσχ (77' Φίλιπ), Σμιντ (82' Πιτεκούρτ)

Μπάγερν Μονάχου (Τ. Τούχελ): Ζόμερ, Κανσέλο, Ντε Λιχτ, Παβάρντ, Μαζράουι, Κίμιχ, Γκράβενμπερχ (64' Μίλερ), Μουσιάλα, Κομάν (64' Σανέ), Γκνάμπρι, Μανέ (88' Σαρ)


Άγγελος Κρεμαστός 

www.bnsport.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0