Football Talk

Μοχάμεντ Σαλάχ: Ο Αιγύπτιος στο Άνφιλντ «ξεσκονίζει» τα νούμερα του Λουίς Σουάρες

Μοχάμεντ Σαλάχ: Ο Αιγύπτιος στο Άνφιλντ «ξεσκονίζει» τα νούμερα του Λουίς Σουάρες

Στο Άνφιλντ οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ μεταλλάσσονται, αποκτούν «φτερά» στα πόδια, άλλωστε δεν θεωρείτε αδίκως μία από τις σπουδαιότερες έδρες στον πλανήτη. Αν κάποιος έχει αμφιβολία για τα λεγόμενα αυτά μπορεί να ρωτήσει τους Σαλάχ και Σουάρες.

Η φετινή σεζόν της Λίβερπουλ είναι γεμάτη «σκαμπανεβάσματα». Οι τραυματισμοί και το λειψό ρόστερ έχουν οδηγήσει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στην 5η θέση της Premier League και εκτός Champions League από την φάση των «16». Ο άνθρωπος που τραβάει το «κάρο» για άλλη μία φορά είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς είναι και ο κύριος λόγος που η Λίβερπουλ δείχνει πλέον σημαντικά σημάδια ανάκαμψης σε σχέση με την αρχή της σεζόν.  

Το δέσιμο που έχει ο Σαλάχ με το Άνφιλντ είναι ξεχωριστό. Ο Αιγύπτιος στο Λίβερπουλ βγάζει τον καλύτερο του εαυτό και κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Οι οπαδοί των «κόκκινων» κατακλύζουν το γήπεδο και ο Μοχάμεντ δεν διστάζει να τους δίνει συνεχώς λόγους για να τον αποθεώνουν.   

Εικόνα

Στις τελευταίες οκτώ εντός έδρας αναμετρήσεις σε εγχώριες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Αιγύπτιος έχει σκοράρει σε κάθε μία από αυτές πετυχαίνοντας συνολικά εννιά τέρματα.  

Τέτοιες επιδώσεις είχε να δει το Άνφιλντ από ένα άλλο αγαπημένο παιδί της κερκίδας, τον Λουίς Σουάρεζ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός το 2014 πραγματοποιώντας την σεζόν της ζωής του, είχε εξίσου καταφέρει να βρει δίχτυα σε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια μέσα στο Λίβερπουλ.

Suárez tilbake på Anfield: – Alle ønsker seg til Liverpool nå - fvn.no

Εκείνη η χρονιά βέβαια το μόνο που έχει μείνει πραγματικά ανεξίτηλα γραμμένο στο μυαλό των «κόκκινων» είναι το γλίστρημα του αρχηγού Στίβεν Τζέραρντ απέναντι στην Τσέλσι. Ένα λάθος που ίσως και να της στοίχισε το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν.

Σουάρες και Σαλάχ είχαν και έχουν μία τεράστια αγάπη για το Άνφιλντ, ένα συναίσθημα βέβαια που είναι αμοιβαίο.

Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0