Football Talk

Σεβίλλη - Εσπανιόλ 3-2: «Επτάψυχοι» Ανδαλουσιάνοι, έκαναν την ανατροπή και... ονειρεύονται! (video)

Σεβίλλη - Εσπανιόλ 3-2: «Επτάψυχοι» Ανδαλουσιάνοι, έκαναν την ανατροπή και... ονειρεύονται! (video)
Τι κι' αν βρέθηκαν να χάνουν στο... σπίτι τους με 2-1; Οι Ανδαλουσιάνοι δεν το έβαλαν κάτω, έφεραν «τούμπα» το ματς με την Εσπανιόλ και παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της Ευρώπης. «Βυθίζονται» ακόμα περισσότερο οι Καταλανοί
Αλύγιστη, απροσπέλαστη, άκαμπτη. Η Σεβίλλη, παρότι είδε την Εσπανιόλ, που καιγόταν για βαθμούς, να κάνει την ανατροπή και να προηγείται με 2-1 μέσα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», δεν το έβαλε κάτω και βρίσκοντας γκολ στο 88', έφερε... τούμπα την υπόθεση νίκη.

Ο Γκιλ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ανδαλουσιάνους στο 22', με την Εσπανιόλ ωστόσο να απαντά και να μέχρι την ανάπαυλα να παίρνει εκείνη τα ηνία. Αρχικά στο 29' έφερε τον αγώνα στα ίσα με το αυτογκολ του Ρεκίκ, για να πάρει... κεφάλι με τον Πουάδο στο 43'.
Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου όμως ο Οκάμπος ήταν εκείνος που βρήκε σκορ από την άσπρη βούλα (69') για να έρθει η ολική ανατροπή με τον Γκεγέ στο 88'. Με το τρίποντο αυτό, η Σεβίλλη μείωσε στο -5 από την 6η Μπέτις, σπρώχνοντας προς τη δεύτερη κατηγορία τους Καταλανούς.

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0