Football Talk

Η Σίτι του Πεπ έχει πλέον ξετινάξει τα αντίπαλα δίχτυα 1.000 φορές!

Η Σίτι του Πεπ έχει πλέον ξετινάξει τα αντίπαλα δίχτυα 1.000 φορές!

Είναι και ο λόγος που μέχρι στιγμής έχει χάσει δυο πρωταθλήματα, στην πρώτη του σεζόν, αλλά και στην χρονιά – όνειρο της Λίβερπουλ. Η Σίτι του Πεπ έχει μάθει πολύ καλά πως η ουσία είναι το γκολ που θα δίνει τους βαθμούς και τους τίτλους, με αποτέλεσμα να μετράει αισίως 1.000 τέρματα στην Premier League, στην εποχή του Καταλανού! 

Με τον Χάαλαντ να γίνεται πλέον ο κορυφαίος σκόρερ στα χρονικά της σύγχρονης μορφής της Premier League σε μια αγωνιστική περίοδο, ξεπερνώντας Σίρερ και Άντι Κόουλ και φτάνοντας στα 35 τέρματα, η Σίτι έσπασε το φράγμα των 1.000 γκολ στη θητεία του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το επίτευγμα ήρθε σε 404 παιχνίδια με τον Καταλανό στην τεχνική ηγεσία, από το 2016 και μετά, κάτι που σημαίνει πως επιτυγχάνονται 2,48 γκολ από τους γαλάζιους του Μάντσεστερ ανά παιχνίδι!

Και για να φανεί ακόμα περισσότερο η διαφορά από τα υπόλοιπα κλαμπ σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Λίβερπουλ έρχεται δεύτερη στο -200… κάτι, με 797 τέρματα, η Τότεναμ είναι ακόμα πιο κάτω στα 713, η Άρσεναλ στα 706 και η Γιουνάιτεντ στα 693.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0