Football Talk

Αλμέιδα: «Όλα θα κριθούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο»

Αλμέιδα: «Όλα θα κριθούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο»

Ο Ματίας Αλμέιδα σχολίασε τη μάχη του τίτλου λίγο πριν το σημαντικό ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Δηλώσεις στην COSMOTE TV ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παραχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα, όπου αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και στο μάχη του τίτλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα:

Για την κατάσταση στην ομάδα και τα προβλήματα με την ίωση και τους τραυματισμούς

«Όλοι επανέρχονται. Δεν έχουν αλλάξει πολλά αυτές τις ημέρες, αλλά αυτό που βλέπω είναι μια ομάδα με πολλή όρεξη. Είναι πολύ ενωμένοι, πολύ δεμένοι μεταξύ τους και η αλήθεια είναι ότι αυτό μου δίνει χαρά».

Για το τι σκέφτονται μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό

«Όπως έχω πει πρόσφατα, όλα θα κριθούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε σε ισοβαθμία με μια μεγάλη ομάδα. Πάντα μιλάω καλά γι’ αυτή την ομάδα. Όχι μόνο τώρα, αλλά από τον Δεκέμβριο και κάθε φορά που ήταν να την αντιμετωπίσουμε. Γιατί πάντα τρέφω τον απαραίτητο σεβασμό σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Και πιστεύω ότι το τέλος αυτής της διοργάνωσης, θα είναι ένα τέλος συγκινητικό. Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ομάδες να βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους».

Για το αν είναι μια εβδομάδα, με δεδομένα τα προβλήματα, κατά την οποία ίσως χρειάζονται υπερβάσεις στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης των παικτών, αλλά και το πνευματικό

«Ναι, αυτό που κάνουμε. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα. Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να διατηρείς μία ιδέα κι ένα στυλ κυρίως όταν τα πράγματα πάνε καλά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

«Πιστεύω ότι όλοι έχουμε το ίδιο κίνητρο. Γιατί μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος, αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι. Σε κατάσταση κινήτρου νομίζω ότι είμαστε όλοι το ίδιο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλοι οι προπονητές, όλοι οι φίλαθλοι, όλοι θέλουν να κερδίσουν. Είναι κάτι φυσιολογικό σε αυτό το άθλημα και είναι κάτι που το κάνει όμορφο».

 

Από την πλευρά του ο Πάολο Φερνάντες δήλωσε τα εξής:

Για το 0-0 με τον Παναθηναϊκό

«Είχαμε στο μυαλό μας και μπήκαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με όλα όσα έγιναν, βέβαια, και όλα τα προβλήματα που είχαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Με δεδομένα τα προβλήματα που είχαμε, η ισοπαλία ίσως ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το πώς αισθάνεται η ομάδα

«Πιστεύω ότι η ομάδα είναι ήρεμη. Έχουμε όρεξη να κερδίσουμε, θέλουμε να κερδίσουμε τα τρία επόμενα ματς. Όλοι στον ίδιο δρόμο, σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά της ΑΕΚ στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος

«Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας σαν ομάδα, είμαστε πολύ δεμένοι. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση για να μπορέσει να κερδίσει τα τρία επόμενα ματς».

 Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

«Από την πλευρά μας πιστεύω ότι θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι με τα προηγούμενα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα όπως θέλουμε κι ελπίζω όλα να πάνε καλά».

 
 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0