Football Talk

«Τρέλα» διάσημου YouTuber για OPAP Arena: «Το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο!»

«Τρέλα» διάσημου YouTuber για OPAP Arena: «Το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο!»

Ο διάσημος youtuber, Εμέκα, είχε παρευρεθεί στο νεότευκτο γήπεδο της ΑΕΚ, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και… τρελάθηκε, με αποτέλεσμα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να τον καλέσει σε tour της OPAP Arena.

Σοκ έπαθε ο διάσημος Αμερικανός youtuber από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο Εμέκα, γνωστός για τον σχολιασμό αγώνων στη δημοφιλή πλατφόρμα, έχει αθλητικό υλικό, όπου σχολιάζει αγώνες, κερκίδες και μάλιστα, τελευταία, πηγαίνει ο ίδιος σε γήπεδα ανά τον κόσμο και μεταφέρει στους θαυμαστές του τον παλμό του κάθε γηπέδου και του κάθε αγώνα που παρακολουθεί.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Αμερικανός παρευρέθηκε στην OPAP Arena για το «ντέρμπι δικεφάλων» όπου παρακολούθησε ένα χορταστικό παιχνίδι, με 4 γκολ και πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο, ο Εμέκα έπαθε... πλάκα με τον παλμό του νέου γηπέδου της «Ένωσης» και το βίντεο που ανάρτησε στο YouTube είχε μεγάλη απήχηση, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΑΕΚ να τον προσκαλεί σε ξενάγηση στο γήπεδό της!

Έτσι κι έγινε! Όπως δημοσίευσε η ΑΕΚ στα social media, ο Εμέκα πήγε ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετέβη στο χώρο των αποδυτηρίων και πάτησε… χορτάρι, ενώ μάλιστα ανέφερε πως «είναι το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο».

@aekfc AEK F.C. Welcomes EMEKA ?⚫️ #aekfc #opaparena #emekareact #fy #fyp #greekfootball ♬ Afrobeat - FASSounds

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0