Football Talk

ΑΕΚ: Τρελό πάθος και «δίψα» για το ματς «κλειδί» με τον Ολυμπιακό!

ΑΕΚ: Τρελό πάθος και «δίψα» για το ματς «κλειδί» με τον Ολυμπιακό!

Κανείς δεν θέλει να χάσει τον πιο κομβικό αγώνα της σεζόν, την Τετάρτη (03/05) στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ποιο είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ενόψει αυτού με τον Ολυμπιακό.

Ετσι όπως πάνε τα πλέι οφ με ντέρμπι ανά τρεις ημέρες και τη μάχη του τίτλου να κορυφώνεται καμία ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να μένει σε έναν αγώνα, καθώς αμέσως έρχεται ο επόμενος. Ετσι όπως η ΑΕΚ δεν έμεινε στην τεράστια νίκη της επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με 1-3 και πήγε μετά και κέρδισε 4-0 τον ΠΑΟΚ στη Φιλαδέλφεια, έτσι δεν έμεινε και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πήγε στη Λεωφόρο να παίξει με τον Παναθηναϊκό και το έκανε, παρά τα σοβαρά μαζικά προβλήματα που αντιμετώπισε με τραυματισμούς και ιώσεις, άσχετα αν δεν κέρδισε. Το ίδιο κάνει και τώρα: Η ΑΕΚ δεν μένει στο 0-0 της Λεωφόρου και βλέπει τον αγώνα της Τετάρτης (3/5) με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, αυτό είναι το πιο κομβικό ματς της σεζόν για την ΑΕΚ! Στην προπόνηση της Δευτέρας (1/5) οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν σε… έξαλλη κατάσταση στα Σπάτα! Είχαν πεισμώσει για το γεγονός ότι ενώ ήταν καλύτεροι κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν κατάφεραν να κερδίσουν αυτό το ματς και βλέπουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ως το επόμενο στη μάχη που θα συνεχίζουν να δίνουν ως το τέλος γι’ αυτόν τον τίτλο.

Δεν τα παρατούν στην ΑΕΚ! Δεδομένο και ξεκάθαρο! Γνωρίζουν ότι δυστυχώς δεν έχουν την τύχη στα χέρια τους, όμως θέλουν και θα παλέψουν να κάνουν τρεις νίκες στα ματς που απομείνουν και από εκεί και πέρα ό,τι γίνει! Το νιώθουν ως χρέος απέναντι στους εαυτούς τους, την προσπάθεια που έχουν κάνει όλη τη σεζόν και προς τον κόσμο, να κλείσουν το πρωτάθλημα με 3 στα 3.

Ολοι στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα την Τετάρτη στη Φιλαδέλφεια και θα μπουν στο γήπεδο… υποψιασμένοι. Η «δίψα» και το πάθος που επικρατεί στα Σπάτα γι’ αυτό το ματς είναι στοιχεία που τα καταλάβαινε εύκολα κανείς μιλώντας με ανθρώπους της ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως όλοι δήλωσαν «παρών» για το ντέρμπι της Τετάρτης! Άπαντες είπαν «θα παίξουμε». Είτε ήταν άρρωστοι, είτε νιώθουν κάποιοι ενοχλήσεις και κούραση, κανείς δεν είπε «θα… δούμε». Κανείς δεν είπε «δεν είμαι καλά, δεν παίζω»! Για να λείψει κάποιος απ’ αυτό το ματς πρέπει να έχει κάτι πολύ σοβαρό σε θέμα υγείας και θα το δούμε βλέποντας την αποστολή και φυσικά την ενδεκάδα! Ολοι οι παίκτες λένε ότι θέλουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή γι’ αυτό το παιχνίδι. Ολοι στην ΑΕΚ έλεγαν πως «θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας ως το τέλος» και πως «το ματς με τον Ολυμπιακό πρέπει να κερδιθεί γιατί μπορεί να αποδειχθεί «κλειδί» ενόψει της συνέχειας».

Εν κατακλείδι: στην ΑΕΚ το πείσμα στα αποδυτήρια είναι τεράστιο σε πρώτη φάση να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και όλοι δηλώνουν «παρών» για μπουν στο γήπεδο και να τα καταφέρουν.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0