Football Talk

Μπολόνια - Γιουβέντους 1-1: Αγνόησαν το τρίποντο ξανά οι «Μπιανκονέρι»

Μπολόνια - Γιουβέντους 1-1: Αγνόησαν το τρίποντο ξανά οι «Μπιανκονέρι»
Η Γιουβέντους επιβεβαιώσε στη Μπολόνια πως βρίσκεται σε... κακό φεγγάρι, παρόλα αυτά «τσίμπησε» το βαθμό από τους «ροσομπλού» (1-1), βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί.
Σχετικά Άρθρα
Οι παθογένειες της Γιουβέντους δεν λένε να την... αφήσουν ήσυχη και εμφανίστηκαν και στη Μπολόνια το βράδυ της Κυριακής (30/4). Έστω και έτσι όμως, οι «μπιανκονέρι» πήραν τουλάχιστον την ισοπαλία (1-1) και μείωσαν στον πόντο την απόσταση από τη δεύτερη Λάτσιο.

Ο αγώνας μάλιστα ξεκίνησε άσχημα για τη «Γηραιά Κυρία», καθώς μόλις στο 10΄ο Ορσολίνι ευστόχησε από τα 11 βήματα κι έβαλε σε θέση οδηγού τη Μπολόνια. Είκοσι λεπτά αργότερα η Γιουβέντους απώλεσε την ευκαιρία να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, όμως ο Μίλικ... κατά την προσπάθειά του να κάνει την εκτέλεση πιο χορευτική, με ένα ελαφρύ πηδηματάκι, σούταρε αδύναμα πάνω στον Σκορούπσκι.

Παρόλα αυτά, στο 61΄ο Πολωνός «πήρε το αίμα του πίσω» καθώς με ένα τρομερό σουτ στη γωνία, έφερε το ματς στα ίσα. Η Γιουβέντους έψαξε την ανατροπή και λίγο έλειψε να τη βρει στο 88΄, όμως ο Σούλε δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα προ κενής εστίας. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τους «Μπνακονέρι» να αρκούνται στην ισοπαλία που τους έστειλε μια... ανάσα από τη δεύτερη θέση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0