Football Talk

Βόλφσμπουργκ – Μάιντς 3-0: «Αγέλη λύκων» κατασπάραξε την Μάιντς (video)

Βόλφσμπουργκ – Μάιντς 3-0: «Αγέλη λύκων» κατασπάραξε την Μάιντς (video)

Επαγγελματική νίκη για την Βόλφσμπουργκ, η οποία «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Μάιντς (3-0 από το ημίχρονο), την προσπέρασε και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

 

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς επιβεβαιώνει την αγωνιστική άνοδο στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την Μάιντς «πήρε κεφάλι» στο σκορ από νωρίς (μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα), με τον Γιόνας Όλντερ Βιντ.

Σε ρόλο φορ, ο σέντερ μπακ, Σεμπάστιαν Μπόρναου έγραψε το 2-0 στο 13' με όμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, ενώ ο Δανός φορ Βιντ χτύπησε για δεύτερη φορά στο 28΄λεπτό, εξασφαλίζοντας προβάδισμα τριών τερμάτων για την ομάδα του, προτού ακόμη εκπνεύσει το ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να παράγουν φάσεις με το «σταγονόμετρο» και την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται δίχως κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βολφσμπουργκ. Κόβατς): Κάστελς, Μπόρναου, Γκιλαβογκί, Λακρουά (46’ Κότσα), Μπακού, Νμέκα, Άρνολντ, Καμίνσκι (93’ Φίσερ), Σβάνμπεργκ (83’ Γκέρχαρντ), Βίμερ (90’ Μάρμους), Όλντερ Βιντ (83’ Βάλντσμιντ).

Μάιντς. Σβένσον): Τσέντνερ, Χάντσε-Όλσεν, Μπελ, Φερνάντες (46’ Κάρικολ), Βίντμερ (65’ Ντα Κόστα), Μπαρέιρο (46’ Σταχ), Κορ, Κασί, Ονισίβο, Λι (61’ Μπάρκοκ), Αζόρκ (61’ Ινγκβάρτσεν).

wwwbnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0