Football Talk

Ρέιντζερς – Σέλτικ 0-1: Νίκησαν την μισητή αντίπαλο και κλειδώνουν το νταμπλ οι «Κέλτες» (video)

Ρέιντζερς – Σέλτικ 0-1: Νίκησαν την μισητή αντίπαλο και κλειδώνουν το νταμπλ οι «Κέλτες» (video)

Την «έσπασε» στην Ρέιντζερς και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας η Σέλτικ, όπου θα συναντήσει την Ινβερνές. Οι «Κέλτες» επικράτησαν της «μισητής» αντιπάλου με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Ζοάο Φιλίπε.

Με γκολ του Πορτογάλου «Ζότα» στο 43’, έπειτα από δημιουργία του Ιάπωνα Ντάιζεν Μαέντα, οι «Κέλτες» σφράγισαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας. Εκεί όπου τους περιμένει ήδη από χθες η Ινβερνές, η οποία επικράτησε εύκολα της Φόλκερκ με σκορ 3-0.



Ένα ακόμη αιώνιο ντέρμπι έχασαν οι «Προτεστάντες» οι οποίοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι.

Αρνητική παράδοση ετών χτίζει η Ρέιντζερς, με τη νίκη κόντρα στους «Κέλτες» να αγνοείται από το παιχνίδι της 29ης Αυγούστου, όταν στον πάγκο καθόταν ακόμη ο Στίβεν Τζέραρντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρέιντζερς (Μ. Μπιλ): ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Ντέιβις, Μπάρισιτς (74' Γιλμάζ), Λάντστραμ, Ρασκίν (74' Ματόντο), Κάντγουελ, Τίλμαν, Κέντ (46΄Σάκαλα), Μορέλος (83' Χάτζι).

Σέλτικ (A. Ποστέκογλου): Χαρτ, Τζόνστον (54' Ράλστον), Κάρτερ-Βίκερς, Στάρφελτ, Τέιλορ, Χατάτε (66' Ιβάτα), ΜακΓκρέγκορ, Ο' ριλέι (65' Μόουι), Μαέντα, Φιλίπε (66' Χακσαμπάνοβιτς), Φουρουχάσι (84 Χίιον-γκιου).

wwwbnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0