Football Talk

Τότεναμ: Γκολ πριν το 7ο λεπτό σε 3ο σερί ματς, αποχώρηση του κόσμου από το γήπεδο και… διάλυση! (video)

Τότεναμ: Γκολ πριν το 7ο λεπτό σε 3ο σερί ματς, αποχώρηση του κόσμου από το γήπεδο και… διάλυση! (video)

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Και η Τότεναμ φροντίζει να το επιβεβαιώσει με τον πλέον αρνητικό τρόπο για αυτή. Δέχθηκε ξανά γκολ, για 3η συνεχόμενη αγωνιστική στο πρώτο δεκάλεπτο και «αναγκάζει» ξανά τους οπαδούς της να φύγουν από εκτός έδρας ματς πριν καν φτάσουμε στο ένα τέταρτο!

Είναι πραγματικά ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει με την Τότεναμ. Όσο πνευματικά ανέτοιμος και να είσαι, όσο και να μην έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα ντέρμπι, που έχει ως φόντο του την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου, ουδείς μπορεί να εξηγήσει πώς σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια δέχεται γκολ πριν καν συμπληρώσουμε επτά λεπτά στο ματς.

Η αρχή της καταστροφής έλαβε χώρα στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ. Δέχθηκε τρία γκολ σε εννέα λεπτά, τέσσερα σε 19 και πέντε σε… 22’, για να ηττηθεί εν τέλει με 6-1 και να αποχωρήσει ο Κρίστιαν Στελίνι από την τεχνική της ηγεσία.


Τρεις ημέρες μετά υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρίσκεται πίσω στο σκορ από το γκολ του Σάντσο στο 7ο λεπτό. Το σκορ γίνεται και 2-0, αλλά οι Λονδρέζοι βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος, ωραιοποιώντας την κατάσταση με το τελικό 2-2.


Και φτάνουμε στο… σήμερα. Η Τότεναμ μεταβαίνει στο «Άνφιλντ» και μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο χάνει ξανά με 2-0. Το κακό «τριτώνει» στο 13’, όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ κάνει το 3-0 και γίνεται ο 5ος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ.

Οι οπαδοί της αναγκάζονται για δεύτερη διαδοχική εξόρμηση να αποχωρήσουν πριν το… ημίχρονο από το γήπεδο. Τελευταία τους κουβέντα; «Φέρ’τε πίσω τα χρήματά μας». Καταστροφική εξέλιξη της σεζόν για την Τότεναμ

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0