Football Talk

Νταμπράουσκας: «Συγκεντρωμένοι και σοβαροί, στα δύο ματς που ακολουθούν»

Νταμπράουσκας: «Συγκεντρωμένοι και σοβαροί, στα δύο ματς που ακολουθούν»
Δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου (29/04, 3-2).
Ο ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 3-2 (29/04) του Ατρομήτου στο Περιστέρι και μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής των Play Out της Stoiximan Super League, παρέμεινε στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των Κρητικών, Βάλντας Νταμπράουσκας, ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, αλλά, όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA, τόνισε πως απαιτείται συγκέντρωση στα δύο ματς που έπονται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ένα πολύ επιθετικό ματς και από τις δύο ομάδες. Οι πιο επικίνδυνες φάσεις δημιουργήθηκαν όταν τη μπάλα είχε ο αντίπαλος και ήταν στην επίθεση, με κάθε κλέψιμο δημιουργούνταν προϋποθέσεις για σημαντικές στιγμές στο ματς. Σήμερα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε προηγηθεί κι εμείς να πετύχουμε τέταρτο γκολ. Ήταν ισορροπημένο ματς.

Είμαστε χαρούμενοι με το τρίποντο, καθώς η ομάδα προοδεύει και βελτιώνεται συνεχώς. Για σήμερα είμαστε στην πρώτη θέση, όμως υπάρχουν δύο ακόμα παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και σοβαροί όσο και σήμερα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0