Football Talk

Έχουμε… οριστική ημερομηνία τελικού: Σέντρα στις 24 Μαΐου στο Κύπελλο στο Πανθεσσαλικό!

Έχουμε… οριστική ημερομηνία τελικού: Σέντρα στις 24 Μαΐου στο Κύπελλο στο Πανθεσσαλικό!

Είναι… επιτέλους οριστικό. Στις 24 Μαΐου θα λάβει χώρα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Στις 24 Μαΐου και με τη... βούλα ο φετινός τελικός του Κυπέλλου, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η αρνητική απάντηση της Αστυνομίας για να γίνει ο αγώνας στις 19 Μαΐου, δύο ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, με την επικρατέστερη ημερομηνία να είναι τελικώς και η οριστική.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

· Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με προτεινόμενη ώρα έναρξης 20:30. Οι όροι διεξαγωγής θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Αστυνομία, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για την τήρηση της τάξης. Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια του Τελικού του Κυπέλλου, θα συνεργαστεί με τους δύο φιναλίστ και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και από κοινού θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αναβάθμιση του θεσμού.

· Σε σχέση με τη διεξαγωγή κληρώσεων των Μικτών Ομάδων, στην Εκτελεστική Επιτροπή επιβεβαιώθηκε ότι διεξήχθησαν σε απόλυτη συμμόρφωση με τoν Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (άρθρο 20 παρ.14 του ΚΑΠ) και τις διαδικασίες που ακολουθούνται επί σειρά ετών».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0