Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πήγε για… Σεΐχης και βγήκε αποκλεισμένος (video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πήγε για… Σεΐχης και βγήκε αποκλεισμένος (video)

Η αποτυχημένη σεζόν του Ρονάλντο και της Αλ Νασρ δεν έχει τέλος! Μετά την ήττα και από την Αλ Γουαχντά (24/4,0-1), ο Πορτογάλος συνεχίζει το σερί των κακών εμφανίσεων και πλέον βλέπει τα τρόπαια με… τα κιάλια.  

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Αλ Νασρ αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου του Βασιλιά γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Αλ Γουαχντά. Παρά το ότι η αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες από το 53ο λεπτό του αγώνα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν μπόρεσε να κάνει τα… μαγικά του απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται 11 θέσεις πιο κάτω στην βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος.


Ο «πικρός» αυτός αποκλεισμός από το Κύπελλο, έρχεται να προστεθεί σε ακόμα μια μεγάλη αποτυχία, αυτή του Supercup. Στις 26 Ιανουαρίου του 2023, η Αλ Ιτιχάντ είχε επικρατήσει εύκολα με 3-1 απέναντι στην ομάδα του 38χρονου αστέρα, με τον ίδιο να μην καταφέρνει να σκοράρει ούτε μία φορά σε όλο το ματς.  

Η κακή εμφάνιση της Αλ Νασρ εκείνο το βράδυ, όπως ήταν αναμενόμενο τους κόστισε το «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης. Η τελευταία φορά που η ομάδα του CR7 είχε αναδειχθεί νικήτρια του Saudi Super Cup ήταν το 2021, καθώς όπως φέτος έτσι και πέρυσι η ομάδα του Ριάντ δεν είχε μπορέσει να φτάσει μέχρι τον τελικό.  

Τα… δεινά της Αλ Νασρ δεν σταματούν εκεί. Η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας έχει αρχίσει σιγά σιγά να απομακρύνεται. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο με 53 βαθμούς βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση απέχοντας μόλις τρεις από τη πρωτοπόρο Αλ Ιτιχάντ, η οποία ωστόσο έχει αγώνα λιγότερο.

Ο κάποτε ασταμάτητος Ρονάλντο, κινδυνεύει να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν χωρίς να πανηγυρίσει ούτε ένα τρόπαιο. Επιπλέον, δύσκολα είναι τα πράγματα για τον ίδιο και σε προσωπικό επίπεδο, διότι στα τελευταία οχτώ παιχνίδια του, έχει βρει δίχτυα μόνο δύο φορές. Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη έκπληξη για έναν παίχτη που το 2022 αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών…

Οι οπαδοί της ομάδας δεν διστάζουν να εκφράσουν τα παράπονά τους για την μεταγραφή του Πορτογάλου φορ. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνουν λόγο για μία αχρείαστη προσθήκη που δεν έχει προσφέρει μέχρι στιγμής τίποτα στην Αλ Νασρ.

Πράγματι, το τελευταίο διάστημα ο ίδιος γίνεται πρώτο θέμα και πρωταγωνιστεί κυρίως για την απρεπή συμπεριφορά του, παρά για τα κατορθώματά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.     
 


Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0