Football Talk

Λαμία – Ατρόμητος 1-0: Ο Βέργος την κρατά «ζωντανή» στη μάχη της παραμονής! (video)

Λαμία – Ατρόμητος 1-0: Ο Βέργος την κρατά «ζωντανή» στη μάχη της παραμονής! (video)

Η Λαμία πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Ατρόμητο (22/04, 1-0) στην 4η αγωνιστική των Play Out και παραμένει «ολοζώντανη» στην προσπάθεια που κάνει για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Super League. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Νίκος Βέργος στο 54ο λεπτό.

Αρνείται να παραδοθεί η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου (22/04) για την 4η αγωνιστική των Play Out της ελληνικής Super League και συνεχίζει να παλεύει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Ανέβηκε πλέον στους 26 βαθμούς και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού πηγαίνοντας στην 12η θέση, πάνω από Ιωνικό και Λεβαδειακό.

«Χρυσός» σκόρερ για τη Λαμία ήταν για άλλη μία φορά ο Νίκος Βέργος, που έλυσε το «γόρδιο δεσμό» στο 54ο λεπτό και έδωσε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του.

1ο ημίχρονο

Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να τρέξουν στο γήπεδο και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ωστόσο στα πρώτα λεπτά δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του αντιπάλου τους.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 20’ και ανήκε στη Λαμία, όταν ο Μεδίνα εκμεταλλεύτηκε το γέμισμα του Αμπάντα από αριστερά, σούταρε, αλλά είδε τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γιαννιώτη.

Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε αρκετά και το 0-0 παρέμεινε έως και την ανάπαυλα.

2ο ημίχρονο

Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου, η Λαμία κέρδισε πέναλτι (46’), αλλά ύστερα από υπόδειξη του VAR, o διαιτητής επανεξέτασε τη φάση και ανακάλεσε την απόφασή του.

Το γκολ, ωστόσο, δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους. Στο 54ο λεπτό, ο Αμπάντα σέντραρε από αριστερά και ο… συνήθης ύποπτος της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου, Νίκος Βέργος, βρέθηκε στην «καρδιά» της περιοχής και πλάσαρε σωστά για να γράψει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν και ένα δεύτερο γκολ, ώστε να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, αλλά ο Γιαννιώτης είχε απάντηση στο σουτ του Μαρτίνεθ (59’), ενώ στο 60’ ο Μεδίνα δεν μπόρεσε να βρει στόχο από πλαϊνή θέση και έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Στο 86’ ο Τσούκαλος λίγο έλλειψε να κάνει το 2-0, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ απομάκρυνε σε κόρνερ, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι και το φινάλε.

Ο MVP

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Νίκο Βέργο, που με το γκολ που σημείωσε στο 54ο λεπτό, έδωσε για άλλη μια φορά τη λύση στη Λαμία.

Η φάση του αγώνα

Αδιαμφισβήτητα το τέρμα του Έλληνα επιθετικού στο 54ο λεπτό, το οποίο έκρινε τελικά την αναμέτρηση μεταξύ της Λαμίας και του Ατρομήτου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμπάντα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα (90+2' Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (88' Βασιλαντωνόπουλος), Μεδίνα (87' Βασιλαντωνόπουλος), Μαρτίνεθ (76' Στάνκο), Βέργος (75' Τσούκαλος)

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κούεν (69' Οικονομίδης), Καμαρά (46' Γκονθάλεθ), Έλρινγκμαρκ, Ρομπαΐγ, Κλωναρίδης (78' Τζαβίδας), Κωτσόπουλος (73' Κιάρτανσον)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0