Football Talk

Πάλμα: «Απόλυτα συγκεντρωμένος στον Άρη, στο μυαλό μου μόνο η έξοδος στην Ευρώπη»

Πάλμα: «Απόλυτα συγκεντρωμένος στον Άρη, στο μυαλό μου μόνο η έξοδος στην Ευρώπη»

Ο Λουίς Πάλμα αναφερόμενος στο μέλλον του, δήλωσε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Άρη και στον «τελικό» που δίνει με τον Βόλο (23/04) που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στη… μάχη της πέμπτης θέσης «ρίχνονται» την Κυριακή (23/04) Άρης και Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Λουίς Πάλμα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ότι η μοναδική σκέψη στο μυαλό του είναι στην έξοδο του Άρη στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουίς Πάλμα στη NOVA

 Για το πόσο ωφέλιμη ήταν η διακοπή του Πάσχα για τον Άρη: «Είμαστε καλά! Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία για τον αγώνα με τον Βόλο, που είναι πολύ σημαντικό ματς. Είμαστε επικεντρωμένοι στο στόχο μας, γιατί το παιχνίδι αυτό είναι κρίσιμο».

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα σε πνευματικό επίπεδο για το ματς με τον Βόλο: «Έχουμε επίγνωση της σημασίας αυτού του αγώνα. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε, όχι μόνο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά για να απομακρυνθούμε από Βόλο, που επίσης διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη».

Για το πώς περιμένει ο Άρης να προσεγγίσει το παιχνίδι ο Βόλος: «Παίζουν στην έδρα τους οι αντίπαλοί μας. Επομένως, περιμένουμε ότι θα βγούνε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι για τη νίκη. Περιμένουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα δυνατή. Επίσης, περιμένουμε ότι όταν θα έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, αυτοί θα είναι συμπαγείς στην άμυνά τους. Όπως και να είναι, πάντως, πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε γκολ

Για το σχέδιο του Άρη: «Το βασικό είναι να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Απέναντι στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δείξαμε κάποια πράγματα. Στο παιχνίδι με τον Βόλο πρέπει να είμαστε ακόμη περισσότερο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι».

Για το αν αποτελεί κίνητρο η πρώτη νίκη στα playoffs: «Οπωσδήποτε! Δεν έχουμε νικήσει ακόμη, παρότι είχαμε καλές εμφανίσεις σε προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη από ό,τι σε εκείνα τα παιχνίδια, για να τα καταφέρουμε».

Για όσα ακούγονται για το μέλλον του: «Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει κάτι. Εγώ είμαι απολύτως συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Δεν μπορεί κάτι αυτό το διάστημα να μου αποσπάσει την προσοχή. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το εξής, να κατακτήσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε στα playoffs για να φτάσουμε στην ευρωπαϊκή έξοδο. Αν είναι να έρθει μετά κάποια καλή πρόταση, καλώς να έρθει!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0