Football Talk

Η Ρόμα μιλάει... ελληνικά: Νέα CEO αναλαμβάνει η Λίνα Σουλούκου!

Η Ρόμα μιλάει... ελληνικά: Νέα CEO αναλαμβάνει η Λίνα Σουλούκου!
Τεράστια επιτυχία για τα ελληνικά δεδομένα καθώς η Λίνα Σουλούκου, πρώην Γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ECA, αναλαμβάνει χρέη CEO στη Ρόμα.
Σχετικά Άρθρα
Μία Ελληνίδα στα... σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η Λίνα Σουλούκου ανακοινώθηκε από τη Ρόμα ως η νέα γενική διευθύντρια της Ρόμα.
Σε ελληνικά χέρια εναποθέτουν λοιπόν στην «αιώνια» πόλη την επόμενη μέρα του συλλόγου και αυτό διότι η Ρόμα προσέλαβε την Λίνα Σουλούκου ως νέα CEO του συλλόγου. Μία τεράστια διάκριση φυσικά για την ελληνίδα δικηγόρο, η οποία κατείχε ανάλογη θέση και στον Ολυμπιακό από το 2018 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι.

Η κ. Σουλούκου ασχολείται με το χώρο του ποδοσφαίρου πάνω από 15 χρόνια, έχοντας προϋπηρεσία ως νομικός σύμβουλος σε διάφορους φορείς. Μάλιστα υπήρξε στο Τμήμα Ελέγχου Ντόπινγκ των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004 κατά τη διάρκεια των εν Ελλάδι σπουδών της.

Η νυν CEO της Ρόμα, ήταν και για μία πενταετία μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Με το πέρασμα των χρόνων η συνεργασία της και η επαφή της με τις ομάδες γινόταν όλο και συχνότερη καθώς ασχολήθηκε με επιτυχία και υπό το ρόλο του μάνατζερ.

Παράλληλα το 2019 έγινε η πρώτη Αντιπρόσωπος Διαφορετικότητας στην Ευρωπαϊκή Ενωση Συλλόγων (ECA), έχοντας ενεργό ρόλο στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ECA το οποίο υπηρετεί ως μέλος του ΔΣ μέχρι σήμερα. Από το 2021 αποτελεί μεταξύ άλλων πρόεδρος του Golden Boy Awards Panel (Tuttosport).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0