Football Talk

Χέρτζογκ: «Ο Χουάνγκ είναι ένας παίκτης του μέλλοντος»

Χέρτζογκ: «Ο Χουάνγκ είναι ένας παίκτης του μέλλοντος»

Ο συνεργάτης του Γιούργκεν Κλίνσμαν στην εθνική της Νότιας Κορέας, Αντρέας Χέρτζογκ, εξύμνησε σε δηλώσεις του τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ινμπόμ Χουάνγκ.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές του φετινού Ολυμπιακού. Κάτι που βρίσκει σύμφωνο και τον Αντρέας Χέρτζογκ, συνεργάτη του Γιούργκεν Κλίνσμαν στην εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας, ο οποίος πρόσφατα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μέσο των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χέρτζονγκ για τον Χουάνγκ:

«Ο Ινμπόμ είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει. Που τον καταλαβαίνεις από την παρουσία του στο γήπεδο. Έχει πολύ καλές ικανότητες στο να κρατάει τη μπάλα αλλά και να τη μοιράζει, κάνοντας παιχνίδι. Έχει μία μεγάλη γκάμα ικανοτήτων και κινήσεων στο γήπεδο. Έναν δημιουργικό τρόπο στις μπαλιές του, μία πολύ καλή αίσθηση στο πως κάνει τις μεταβιβάσεις του, γρήγορη σκέψη και κρίση αλλά και τεχνική κατάρτιση.

Είναι ένας χαφ με πολλά χαρίσματα. Ένας κεντρικός χαφ που θα έπρεπε να έχουμε εμείς και κάθε ομάδα και που έχει ακόμα και κινήσεις που μπορούν να ξεγελάσουν τον αντίπαλο ή τις κατάλληλες προσποιήσεις πάνω στη μπάλα. Είναι ένας παίκτης του μέλλοντος - ο χαφ του μέλλοντος - και για τον οποίο οι προσδοκίες θα είναι πολύ πιο μεγάλες στη συνέχεια.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0