Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλμερία 2-1: Ο Γκριεζμάν την οδήγησε σε 6η σερί νίκη στη La Liga (video)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλμερία 2-1: Ο Γκριεζμάν την οδήγησε σε 6η σερί νίκη στη La Liga (video)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 2-1 την Αλμερία και συμπλήρωσε έξι σερί νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστής για τους «ροχιμπλάνκος» ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε της Αλμερία για την 29η αγωνιστική της La Liga.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν παθητικό ρόλο σε ολόκληρο τον αγώνα, ενώ πραγματοποίησαν το πρώτο σουτ τους στο παιχνίδι στο 89’!

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το χειροκρότημα που έλαβε ο Ανχέλ Κορέα στο 10ο λεπτό σε συμπαράσταση για την απώλεια της μητέρας του, η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο πριν από λίγες ημέρες.

 

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Αντουάν Γκριεζμάν  έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σιμεόνε. Η συνέχεια ήταν ένας… Μαδριλένικος μονόλογος, ωστόσο η Αλμερία έφτασε στην ισοφάριση, «ευγενική χορηγία» των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Μαρία Χιμένες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 37’ για το 1-1.

Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε ένα πεντάλεπτο. Κι αυτό γιατί ο Γκριεζμάν  με το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι έδωσε εκ νέου «κεφάλι» στο σκορ στην Ατλέτικο.

Ο Γάλλος στράικερ μάλιστα, λίγο έλειψε να κάνει χατ-τρικ, αλλά το δοκάρι τον σταμάτησε στο δεύτερο μέρος. Ως το φινάλε τίποτα δεν άλλαξε όσον αφορά το σκορ και οι «ροχιμπλάνκος» πανηγύρισαν την 6η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Χάρις σε αυτή φαίνεται πως «κλειδώνουν» οριστικά το εισιτήριο για το Champions League, καθώς έχουν βρεθεί στο +12 από την 5η Μπέτις, με εννέα αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

Η Αλμερία από την άλλη παρέμεινε μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +3 από τη Βαλένθια, η οποία αγωνίζεται στις 22:00 (16/04) εντός έδρας με αντίπαλο τη Σεβίλλη.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντ. Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Βίτσελ, Χιμένες, Ερμόσο, Καράσκο, Γιορέντε (90+4’ Σαούλ), Ντε Πολ (78’ Μπάριος), Κόκε, Κορέα (64’ Μοράτα), Γκριεζμάν.

Αλμερία (Ρούμπι): Μαρτίνεθ, Μπάμπιτς, Έλι, Καΐκι (84’ Ενμπάρμπα), Θεντέγιες, Κόστα, Ρομπερτόνε (68’ Ραμαζάνι), Μέντες (58’ Πούιγκμαλ), Μπαπτιστάο (68’ Πορτίγιο), Μελέρο (68’ Ντε λα Οθ), Σουάρεθ.


Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0