Football Talk

Μπέτις – Εσπανιόλ 3-1: Νίκη… Ευρώπης για τους «βερδιμπλάνκος»

Μπέτις – Εσπανιόλ 3-1: Νίκη… Ευρώπης για τους «βερδιμπλάνκος»

Η Ρεάλ Μπέτις επικράτησε 3-1 της Εσπανιόλ και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις απώλειες των Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Σοσιεδάδ στην μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Μετά από δύο σερί ήττες, η Ρεάλ Μπέτις επέστρεψε στις νίκες και παραμένει «ζωντανή» στη μάχη για την έξοδο στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Για την 29η αγωνιστική της La Liga οι «βερδιμπλάνκος» φιλοξένησαν την Εσπανιόλ στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και φρόντισαν από νωρίς να θέσουν γερές βάσεις νίκης.

Γνωρίζοντας από πριν για τη νίκη της Μπιλμπάο επί της Σοσιεδάδ και τη «σφαλιάρα» της Βιγιαρεάλ νωρίτερα από την Βαγιαδολίδ (3-2), οι Ανδαλουσιάνοι δεν είχαν κανένα περιθώριο για νέα «γκέλα».

Έτσι, μπήκαν… φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και πήραν προβάδισμα δύο γκολ μέσα σε ένα οκτάλεπτο. Αρχικά ο Πέρεθ στο 27’ έδωσε το προβάδισμα στην Μπέτις, ενώ ο Μιράντα στο 34’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Έτσι, μπήκαν… φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και πήραν προβάδισμα δύο γκολ μέσα σε ένα οκτάλεπτο. Αρχικά ο Αγιόζε Πέρεθ στο 27’ έδωσε το προβάδισμα στην Μπέτις, ενώ ο Μιράντα στο 34’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ωστόσο, η Εσπανιόλ κατάφερε να μειώσει στο ξεκίνημα του β’ μέρους με τον Μόντες στο 48’ για να αγχώσει προσωρινά τους γηπεδούχους. Εκείνοι όμως ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν πίσω τους βαθμούς. Ο Γουίλιαμ Καρβάλιο ήταν αυτός που στο 68’ σφράγισε το «τρίποντο» για την Μπέτις, το οποίο την έφερε στους 48 βαθμούς στην 5η θέση, τρεις λιγότερους από την τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Από την άλλη η Εσπανιόλ γνώρισε 6η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για τους Καταλανούς. Με εννέα αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, η ομάδα της Βαρκελώνης είναι στο -3 από τη σωτηρία, ενώ έχει ματς περισσότερο από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στη βαθμολογία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέτις: Σίλβα, Μοντόγια, Φελίπε, Γκονζάλεθ, Μιράντα, Ροντρίγκες, Γκουαρδάδο (89΄ Ακουόκου), Ενρίκε, Καρβάλιο (81’ Χοακίν), Πέρεθ (90’ Χοσέ), Ιγκλέσιας (63’ Ρόδρι)

Εσπανιόλ: Πατσέκο, Σάντσεθ (79’ Γκάμπριελ), Μόντες, Γκόμες, Καμπρέρα, Ντάρντερ (79’ Γκόμες Ντ.), Βινίσιους (79’ Μπαρέ), Μελαμέντ (59’ Σουάρες) , Μπρέθγουεϊτ, Χοσέλου, Πουάντου (68’ Πεδρόσα)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0