Football Talk

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0: Νίκη για τα «λιοντάρια» με... υπογραφή Γουίλιαμς (video)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0: Νίκη για τα «λιοντάρια» με... υπογραφή Γουίλιαμς (video)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στη φιλοξενούμενη Ρεάλ Σοσιεδάδ, επικρατώντας με 2-0 χάρη στον ασταμάτητο Ινιάκι Γουίλιαμς. 

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ αναμετρήθηκαν στο Σαν Μαμές στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της La Liga (15/4). Τα «λιοντάρια» με τα αδέρφια Γουίλιαμς να… έχουν κέφια, πήραν μια άνετη νίκη με 2-0 απέναντι στους φιλοξενούμενους.  


Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 26’ με τον Νίκο Γουίλιαμς να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ προς την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να κερδίζει τον Άλεξ Ρεμίρο, ο οποίος είπε «όχι» με μια φοβερή απόκρουση.


Το 1-0 υπέρ της Μπιλμπάο δεν άργησε να έρθει όταν στο 33’, ο Ινιάκι Γουίλιαμς ανέκτησε την κατοχή της μπάλας και χωρίς να διστάσει σούταρε ανοίγοντας το σκορ. Ύστερα από διαμαρτυρίες για χέρι, ο διαιτητής της αναμέτρησης προχώρησε σε έλεγχο της αμφισβητούμενης φάσης μέσω του VAR, ωστόσο έδειξε τη σέντρα και το γκολ μέτρησε κανονικά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ουνάι Σιμόν, απειλήθηκε για πρώτη φορά, όταν στο 55' ο Κούμπο της Ρεάλ Σοσιεδάδ σούταρε αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο 25χρονος πορτιέρε πραγματοποίησε μια φοβερή διπλή απόκρουση κρατώντας την εστία του ανέπαφη.


Στο 70’, ο Ινιάκι Γουίλιαμς βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα ύστερα από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια. Με εξαιρετική σέντρα διπλασίασε τα τέρματά του, διευρύνοντας το προβάδισμα των «λιονταριών» και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 2-0 για τους γηπεδούχους.

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0