Football Talk

Φέγενορντ - Ρόμα 1-0: Οι Ολλανδοί έκαναν το πρώτο βήμα για την... εκδίκηση! (video)

Φέγενορντ - Ρόμα 1-0: Οι Ολλανδοί έκαναν το πρώτο βήμα για την... εκδίκηση! (video)
Στο... remake του περσινού τελικού του Conference League, που είχε βρει νικητές τους Ιταλούς, η Φέγενορντ έπικράτησε στο «Ντε Κάιπ» με 1-0 της Ρόμα για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Europa League και έκανε το πρώτο βήμα για να πάρει... το αίμα της πίσω!
Η Φέγενορντ πέτυχε τη πρώτη νίκη στην ιστορία της κόντρα στη Ρόμα (1-0) μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες, αφού εκμεταλλεύτηκε την αστοχία της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο αλλά και τους τραυματισμούς των ΝτιμπάλαΈιμπραχαμ.

Οι Ρωμαίοι έχασαν πέναλτι με τον Πελεγκρίνι στο 41' και την ευκαιρία να προηγηθούν, με τους Ολλανδούς να αποδεικνύονται... σκληρό καρύδι και να παίρνουν τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Europa League, χάρις σε γκολ του Βίφερ στο 54'.



Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «Ντε Κάιπ», όμως ο μυικός τραυματισμός του Πάουλο Ντιμπάλα στα πρώτα λεπτά της... έκοψε τη φόρα. Οι Ολλανδοί ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά στο τέλος του πρώτου  μέρους οι «τζιαλορόσι» σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν.

Συγκεκριμένα, ο Βίφερ υπέπεσε σε πέναλτι και ο Λορέντζο Πελεγκρίνι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με συνέπεια η μοίρα να... τιμωρήσει τη Ρόμα στο 2ο ημίχρονο.

Στο 53ο λεπτό, ο παραλίγο αρνητικός πρωταγωνιστής των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 με όμορφο σουτ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τον Ζοσέ Μουρίνιο, στο 63' ο Ιμπάνιεζ είχε δοκάρι, με συνέπεια το 1-0 να δώσει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Άρνε Σλοτ.

Τα στιγμιότυπα:




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0