Football Talk

ΠΑΟΚ - Λαμία 1-1: Έβγαλε την... υποχρέωση και για ακόμη μία φορά «ραντεβού» στον τελικό!

ΠΑΟΚ - Λαμία 1-1: Έβγαλε την... υποχρέωση και για ακόμη μία φορά «ραντεβού» στον τελικό!
Ο ΠΑΟΚ θα δώσει ξανά το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού «σφράγισε» και τυπικά το εισιτήριο στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στη Λαμία (1-1), έχοντας στο... τσεπάκι την πεντάρα του πρώτου αγώνα (1-5). 
Ο ΠΑΟΚ δίχως να ανεβάσει ρυθμούς και έχοντας «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς, αναδείχτηκε ισόπαλος με τη Λαμία(1-1) και προκρίθηκε για έκτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ο Σβαμπ (25') ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μανούχος στο 51'.

1ο ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή για τον «Δικέφαλο» ήρθε στο 14’, όταν ο Σβαμπ τροφοδότησε τον Νάρεϊ, ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος κέρδισε πέναλτι, αφού το σουτ του Τάισον βρήκε στο χέρι του Σλίβκα με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα.Ο Σβαμπ στο 25ο λεπτό ευστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η Λαμία προσπαθούσε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις, έχοντας μάλιστα διπλή ευκαιρία στο 34ο λεπτό. Ο Μαρτίνεθ έκανε το σουτ ο Ζίβκοβιτς έδιωξε με τις γροθιές, με τον Ασκόφσκι να παίρνει το ριμπάουντ και τον κίπερ του ΠΑΟΚ να κάνει ξανά μια απίστευτη επέμβαση, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Ο ΠΑΟΚ είχε μια τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα στο 40’ όταν ο Τόμας έκανε την σέντρα, ο Τάισον πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κοσέλεφ.

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο η Λαμία σε μια εξαιρετική αντεπίθεση βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ασκόφσκι στο 51’ έκανε τη σέντρα στον Μανούσο και εκείνος με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 1-1. 

Στην συνέχεια ο «Δικέφαλος » είχε την κυκλοφορία και προσπαθούσε να βρει κι άλλο γκολ.

Οι δυο προπονητές έκαναν αλλαγές εκατέρωθεν ώστε να πάρουν συμμετοχή κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο ρυθμός έπεσε αρκετά στη συνέχεια, με την πρόκριση να έχει κριθεί και να μην υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο. Έτσι, το φινάλε βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 1-1.


Τα στιγμιότυπα:





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0