Football Talk

Ελλάδα - Κροατία 2-1: Πρόσημο... θετικό, με δύο γκολ της Σπυριδωνίδου (video)

Ελλάδα - Κροατία 2-1: Πρόσημο... θετικό, με δύο γκολ της Σπυριδωνίδου (video)
Η Εθνική Ελλάδας Γυναικών επικράτησε της Κροατίας με σκορ 2-1 (10/04) στο μεταξύ τους φιλικό στη Ριζούπολη.
Πρώτη νίκη για την Εθνική Ελλάδας Γυναικών υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη, έστω και σε φιλικό ματς. Η «γαλανόλευκη» επικράτησε με σκορ 2-1 (10/04) της Κροατίας, στο γήπεδο της Ριζούπολης, χάρις τα δύο γκολ της Σπυριδωνίδου, μετά από συνεργασία με τη Βεατρική Σαρρή.

Η Κροατία πήρε το προβάδισμα στο 43ο λεπτό, με σουτ της Τζεγκολάι, αλλά στο δεύτερο μέρος, η Εθνικής Ελλάδας κυριάρχησε.

Αρχικά, έφερε το ματς στα ίσα στο 52'. Η Σαρρή έκανε το σουτ, η γκολκίπερ της Κροατίας απομάκρυνε, αλλά η Σπυριδωνίδου πήρε το «ριμπάουντ» κι έκανε το 1-1.

Οι δύο τους συνεργάστηκαν ξανά στο 70', με τη μεγάλη πρωταγωνίστρια του ματς να σκοράρει και πάλι, για να διαμορφώσει στο 2-1 ως τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Νάση, Μήτκου, Κακαμπούκη, Σιδηρά (74΄ Πούλιου), Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου (74΄ Χαμαλίδου), Μωραΐτου, Χατζηνικολάου (37΄ Καλδαρίδου), Κόγγουλη (74΄ Πούλιου), Πατερνά (74΄ Κοτσάκη).

Κροατία: Μπάσιτς, Γέλεντσιτς, Μπάλογκ, Πράνιες, Πέτζελι, Ρούντελιτς, Λιούμπινα, Ντούλτσιτς (57΄ Μπούκατς), Μπόιτσιτς (90΄ Κάλντιτς), Τζεγκολάι (57΄ Λιούστινα), Λότζνα (77΄ Τέρτζιτς).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0