Football Talk

Λιντς – Κρίσταλ Πάλας 1-5: Ιστορικό «διπλό» και… μισή σωτηρία για τον Χοτζον! (video)

Λιντς – Κρίσταλ Πάλας 1-5: Ιστορικό «διπλό» και… μισή σωτηρία για τον Χοτζον! (video)

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Κρίσταλ Πάλας στο «Έλαντ Ρόουντ» επί της Λιντς, με τον Ρόι Χότζον να φέρνει… τούμπα την αναμέτρηση, να επικρατεί με το ευρύ 5-1 και να ανεβάζει την ομάδα του στους 33 βαθμούς!

Τι και αν η Λιντς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και όλα έδειχναν πως θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Κρίσταλ Πάλας, έχοντας προηγηθεί από νωρίς;

Καμία σχέση δεν είχε αυτό που έδειχνε η εικόνα της συνάντησης στο πρώτο μέρος με όσα ακολούθησαν στη συνέχεια, με τους «αετούς» να επικρατούν με 5-1 και να ισοφαρίζουν τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους, που είχε έρθει και πάλι με το ίδιο σκορ, απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, τον Δεκέμβριο του 2020.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο;  Η Πάλας άρχισε να παίρνει μπρος και κατάφερε σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα όχι απλά να φέρει τούμπα το παιχνίδι, αλλά και να βάλει βάσεις για μια νίκη που θα αύξανε ακόμα περισσότερο την τρομερή επίδοση των βαθμών που έχει πάρει το κλαμπ σε ματς όπου έχει βρεθεί πίσω στο σκορ.

Στο 45' + 1΄ ο Γκουεχί πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας από επαφή και του Σλουπ (που είχε δοκάρι σε κεφαλιά στο 25') από εκτέλεση στατικής φάσης για το 1-1 και με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι «αετοί»... άνοιξαν φτερά προς την εξασφάλιση όλων των βαθμών. Στο 53΄ο Αγιού με κεφαλιά έκανε το come-back για την ομάδα του και στο 55' οι Έζε και Ολίσε άλλαξαν όμορφα την μπάλα με τον πρώτο να πλασάρει τον Μελιέ για το 3-1 των Λονδρέζων.

Και κάπου εκεί απλά άνοιξε ο ασκός του Αιώλου, με την Πάλας να σκοράρει σε κάθε τελική της φάση! Το είχε ήδη πράξει με τις δύο πρώτες στο δεύτερο ημίχρονο, το έκανε ξανά ο Εντουάρντ στο 69' με αριστερό διαγώνιο σουτ και στο 77' ο Αγιού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το τελικό 5-1.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0