Football Talk

Μπακχάρ: «Δεν θα αφήσω τώρα τη Μακάμπι για άλλη ομάδα»

Μπακχάρ: «Δεν θα αφήσω τώρα τη Μακάμπι για άλλη ομάδα»
Ο Μπαράκ Μπακχάρ μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με άλλες ομάδες.
Ένας προπονητής που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό ενόψει του καλοκαιριού, είναι ο Μπαράκ Μπακχάρ. Ο Ισραηλινός που είχε αποκλείσει το καλοκαίρι τους «ερυθρόλευκους» από τα προκριματικά του Champions League με τη Μακάμπι Χάιφα, τόνισε ότι δεν θα αφήσει τώρα την ομάδα του για κάποιον άλλο σύλλογο.

Διαβάστε όσα είπε:

«Δεν θα αφήσω τώρα τη Μακάμπι Χάιφα για άλλη ομάδα. Υπάρχει ένας στόχος και έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Έχω ήδη πει ότι υπάρχουν προτάσεις και ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στη Μακάμπι Χάιφα και ενημερώνω μόνο όσους πρέπει. Όταν είναι απαραίτητο να ανακοινωθεί κάτι, θα το ανακοινώσουμε, δεν θα στείλω μηνύματα τώρα στον Τύπο.

Πάντα μου αρέσουν οι προκλήσεις κι η Μακάμπι Χάιφα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτή τη στιγμή είναι να πάρω το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Δεν έχει συμβεί ακόμα και είναι πολύ μεγάλος στόχος για μένα. Το να πω τι θα συμβεί αύριο ή του χρόνου το μόνο που κάνει είναι να μας αποπροσανατολίζει. Είπα στους παίκτες ότι ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβεί αύριο, για μένα ή για οποιονδήποτε άλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κάνουμε το παν και να γράψουμε ιστορία και χαίρομαι που το κάνουμε».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0