Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 2-3: Είχε το μυαλό της στην Τσέλσι και έμεινε στο… -12! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 2-3: Είχε το μυαλό της στην Τσέλσι και έμεινε στο… -12! (video)

Κακή εμφάνιση και ήττα με ανατροπή για τη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Βιγιαρεάλ, με τη «Βασίλισσα» να έχει στο μυαλό της την αναμέτρηση με την Τσέλσι για το Champions League και να ηττάται δικαίως από το «κίτρινο υποβρύχιο» στο «σπίτι» της.

Την πρώτη της εντός έδρας ήττα από τη Βιγιαρεάλ μετά από μία πενταετία γνώρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, που αν και προηγήθηκε δις, με την δεύτερη να λαμβάνει χώρα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, εντούτοις έχασε με 3-2, δείχνοντας πως το μυαλό της δεν βρίσκεται στη La Liga, αλλά στο Champions League και την… Τσέλσι.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε στο 16ο λεπτό, χάρη στο αυτογκόλ του Πάου Τόρες, αλλά η απάντηση ήρθε στο 39’ από τους φιλοξενούμενους, με τον Τσουκουέζε να «αδειάζει» τον Νάτσο και να στέλνει τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Βινίσιους σκόραρε 120 δευτερόλεπτα αργότερα με υπέροχη ατομική προσπάθεια, όμως κάπου εκεί οι «μηχανές» της γηπεδούχου άρχισαν να… σβήνουν, με τον Ροντρίγκο να χάνει μεγάλη ευκαιρία και για το 3-1.

Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, οι παίκτες του Κίκε άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και στο 70’ ισοφάρισαν με τον Μοράλες και στο 80’ ο Τσουκουέζε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Άμεσα, ένα λεπτό μετά, ο Καμαβινγκά κέρδισε πέναλτι, όμως ο VAR διαλεύκανε την φάση και εν τέλει ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση, διακόπτοντας το νικηφόρο, εντός έδρας σερί των Μαδριλένων, μετά από τρεις αναμετρήσεις.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Λούκας Βάθκεθ, Ρούντιγκέρ, Αλάμπα (46’ Έντερ Μιλιτάο), Νάτσο, Ασένσιο, Τσουαμενί (72’ Μόντριτς), Ντάνι Θεμπάγιος (74’ Καμαβινγκά), Ροντρίγκο, Μπενζεμά (59’ Βαλβέρδε), Βινίσιους Ζούνιορ

Βιγιαρεάλ: Ρέινα, Φόιθ, Μαντί, Πάου Τόρες, Πεδράθα, Τεράτς (31’ λ. τρ. Μάνου Τριγέρος), Παρέχο, Λο Σέλσο (66’ Μοράλες), Τσουκουέζε (90’ Κίκο Φεμενία), Γιέρεμι Πίνο (66’ Αλμπέρτο Μορένο), Άλεξ Μπαένα (90’ Μοχίκα)




www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0