Football Talk

Ανιγκό: «Δεν γινόταν να χάσει η ομάδα με αυτήν την ενέργεια που έβγαλε»

Ανιγκό: «Δεν γινόταν να χάσει η ομάδα με αυτήν την ενέργεια που έβγαλε»
Στο πλάνο που ακολούθησαν οι πάικτες του από το πρώτο μεχρι το τελευταίο λεπτό στάθηκε ο Ζοζέ Ανιγκό  στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΠΑΟΚ και της νίκης με 3-1.
Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ και βρέθηκε πίσω στο πρώτο 45λεπτο, εν τούτοις έκανε τη σπουδαία ανατροπή και έφερε... τούμπα το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζοζέ Ανιγκό που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο των Πειραιωτών δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών τωου και το γεγονός πως ακολούθησαν «κατά γράμμα» το πλάνο.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου τεχνικού:

Για το πως έζησε το ματς; «Ήταν μία σημαντικη νικη ενόψει των στόχων που έχουμε θέσει. Είματε ικανοποιημένοι απο το χαρακτήρα που έδειξαν οι πάικτες μας καθώς και διότι ακολουθήσαμε το πλανο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Και συνέχισε λέγοντας πως: «Ξεκινήσαμε πολυ δυναμικά αν και δεν ανταμειφθήκαμε για αυτό στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια είναι ότι δεν γίνεται να χάσει η ομάδα με αυτήν την ενεργεια και το χαρακτήρα. Ξέραμε οτι δεν θα ήταν εύκολο αλλά επρεπε να επιμείνουμε μεχρι την τελευταιά στιγμή»

Για το κατά πόσο αισθάνεται χαρούμενος με τις αλλαγές που βοήθησαν, είπε ότι: «Μερικές φορες πετυχαίνει και κάποιες άλλες οχι. Η ομάδα εδειξε μεγάλη θεληση, έβγαλε αντιδραση και είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση»

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί και κατά πόσο να περιμένει ο κόσμος την ίδια νοοτροπία, ανέφερε πως:
«Δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια νοοτροπία, δεν θα είναι εύκολο γιατί ο Παναθηναικός είνα μία πολύ καλ'ή ομάδα. Αν όμως το κανουμε αυτό θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το ματς».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0