Football Talk

Νικηφόρο ρεκόρ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη, με... άρωμα τίτλου! (video)

Νικηφόρο ρεκόρ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη, με... άρωμα τίτλου! (video)
Την τέταρτη διαδοχική του νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη και κατάφερε να αποσπάσει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» τους τρείς πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια των Play Off της Super League.

Νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, πήρε ο Παναθηναϊκός στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μπορεί να αγχώθηκε, μπορεί να μην πήγαιναν όλα καλά, όμως οι «πράσινοι» δεν τα παράτησαν και πήραν τους τρεις βαθμούς από την Θεσσαλονίκη. Σε μία έδρα που ελάχιστοι κατάφεραν να αποσπάσουν το τρίποντο. Στην κανονική διάρκεια από το Χαριλάου πέρασαν μόνο Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ενώ στα Play Off ο ΠΑΟΚ έγινε η τρίτη ομάδα για την φετινή σεζόν.

Το «τριφύλλι» παρόλα αυτά, έγινε η πρώτη ομάδα που περνάει από την εν λόγω έδρα για δεύτερη φορά φέτος και συνολικά έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες κόντρα στον Άρη, ανεξαρτήτου έδρας. Το συγκεκριμένο σερί, αποτελεί ρεκόρ που είχαν να κάνουν πολλά χρόνια, αλλά παράλληλα οι «πράσινοι» δεν το έχουν πραγματοποιήσει αρκετές φορές. Όλοι γνωρίζουμε πως το Βικελίδης είναι μια από τις δύσκολες έδρες στα ελληνικά γήπεδα.

Τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός πήρε τέσσερις νίκες απέναντι στον Άρη, ξεκίνησε τη σεζόν 2007/08 και ολοκληρώθηκε τη σεζόν του τελευταίου πρωταθλήματος του συλλόγου, δηλαδή τη χρονιά 2009/10. Συνολικά όμως κάτι ανάλογο έχει συμβεί ακόμη έξι φορές. Μέγιστες διαδοχικές νίκες που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός είναι οι πέντε. Θα έχει την δυνατότητα να το αγγίξει και αυτό στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Τα παιχνίδια από την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έκανε τέσσερις διαδοχικές νίκες:

11/5/2008 Παναθηναϊκός – Άρης 3-1

20/9/2008 Άρης – Παναθηναϊκός 1-2

18/1/2009 Παναθηναϊκός – Άρης 4-0

20/9/2009 Παναθηναϊκός – Άρης 2-1

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0