Football Talk

Super League 2: Ο Ηρακλής έβαλε «στοπ» στο σερί του Πανσερραϊκού - Διπλό η Καλαμάτα στο ντέρμπι με τη Παναχαϊκή! (video)

Super League 2: Ο Ηρακλής έβαλε «στοπ» στο σερί του Πανσερραϊκού - Διπλό η Καλαμάτα στο ντέρμπι με τη Παναχαϊκή! (video)
Μετά από 13 συνεχόμενες νίκες ο Πανσερραϊκός γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο». Μεγάλη και νίκη για την Καλαμάτα, που κέρδισε 2-0 στη Πάτρα την Παναχαϊκή.
Ο Ηρακλής επιβλήθηκε 2-0 του πρωτοπόρου στο Βόρειο Όμιλο, Πανσερραϊκού για τη 18η αγωνιστική της Super League 2 και του έσπασε το εκπληκτικό σερί 13 νικών στο πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 40ο λεπτό του αγώνα με τον Γιουμπιτάνα και διεύρυναν το προβάδισμά τους στο 76' με το σουτ του Άλεξιτς.

Η ομάδα του Δερμιτζάκη, για τον οποίο ήταν η πρώτη ήττα από τότε που ανέλαβε την ομάδα, παραμένει στην πρώτη θέση με 43 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής είναι έκτος με 26 βαθμούς.

Τα στιγμιότυπα:



Στον Νότιο Όμιλο και στο ντέρμπι της Πελοποννήσου, την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Καλαμάτα, με 2-0 στην έδρα της Παναχαϊκής.

Το πρώτο γκολ για τους Μεσσήνιους πέτυχε ο Λουπάνο στο δεύτερο λεπτό με κεφαλιά. Η «Μαύρη Θύελλα» κλείδωσε το διπλό στο φινάλε με τον Άλβες στο 89'.

Η Παναχαϊκή έμεινε στους 32 βαθμούς και την τέταρτη θέση, ενώ η Καλαμάτα έφτασε τους 29 βαθμούς και έπιασε τον ΟΦ Ιεράπετρας στον βαθμολογικό πίνακα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0