Football Talk

Τσέλσι: Οι στοιχηματικές «δίνουν» φαβορί τον Νάγκελσμαν για την διάδοχη κατάσταση

Τσέλσι: Οι στοιχηματικές «δίνουν» φαβορί τον Νάγκελσμαν για την διάδοχη κατάσταση

«Μάχη» για την διαδοχή του Πότερ στην Τσέλσι με τα στοιχήματα να... δείχνουν προς την πλευρά των Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Λουίς Ενρίκε.   

Η απομάκρυνση του Γκρέιαμ Πότερ από τον πάγο της Τσέλσι, έχει βάλει φωτιά στα στοιχήματα σχετικά με το ποιός θα είναι ο διάδοχος του στους «μπλε». Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά και ιδιαιτέρως γνωστά με τις στοιχηματικές εταιρίες να μοιράζουν αποδόσεις για το επόμενο προπονητή της ομάδας.

Μεγάλο φαβορί για την διαδοχή του Πότερ είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο ίδιος πρόσφατα είδε τη πόρτα της εξόδου από την Μπάγερν, και τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι αρκετά κοντά στο να συμφωνήσει με τους Λονδρέζους μέσα στις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, η απόδοση για την πρόσληψη του Νάγκελσμαν από την Τσέλσι βρίσκεται στο 1.91.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στην «κούρσα» που έχει ξεκινήσει για την πρόσληψη προπονητή, έχει προστεθεί και το όνομα του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη μεταβεί στο Νησί για να συζητήσει με την διοίκηση της ομάδας. Η υποψηφιότητα του Ισπανού τεχνικού είναι πολύ δυνατή με απόδοση 6.00 στην Foxbet, γεγονός που τον κατατάσσει δεύτερο στην λίστα των πιθανότερων διαδόχων του Πότερ.     

Την τετράδα των πιο πιθανών αντικαταστατών του Γκρέιαμ Πότερ συμπληρώνουν δυο πολύ δυνατά ονόματα τα οποία ναι μεν έχουν ακουστεί αλλά φαντάζει αρκετά δύσκολο να συμφωνήσουν με τους «μπλε». Οι εν λόγω υποψήφιοι είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Ρούμπεν Αμορίμ με αποδόσεις 13.00 και 15.00 αντίστοιχα. Ο «Ζιζού» πριν ακόμα απολυθεί ο 47χρονος προπονητής, είχε ανακηρυχθεί από την εφημερίδα «Sport» ως ο επικρατέστερος για την διαδοχή του, ωστόσο οι πληροφορίες που μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει, δεν δείχνουν πως υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Την έκπληξη ανάμεσα στους διεκδικητές της ηγεσίας κάνει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο 51χρονος Αργεντίνος έχει στο βιογραφικό του δύο ομάδες της Premier League, τη Σαουθάμπτον και την Τότεναμ, πριν… μετακομίσει στο Παρίσι. Γνωρίζει καλά το αγγλικό πρωτάθλημα και γι’ αυτό το λόγο είναι πιθανό η διοίκηση της Τσέλσι να προτιμήσει έναν παλιό γνώριμο για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Το όνομα του Ποκετίνο το βρίσκουμε επίσης με απόδοση 15.00 στην Foxbet.

Αναλυτικά οι αποδόσεις της Foxbet


Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0