Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 1-2: Ολική ανατροπή με ήρωα τον Χόλερ στα «χασομέρια»

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 1-2: Ολική ανατροπή με ήρωα τον Χόλερ στα «χασομέρια»

Τρομερή πρόκριση για την Φράιμπουργκ στα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας κάνοντας σπουδαία ανατροπή απέναντι μέσα στην έδρα της μόνιμης πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου. Ο Χόλερ με εκτέλεση πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα έδωσε μία ιστορική πρόκριση στους φιλοξενούμενους.    

Μετά την σπουδαία νίκη της Μπάγερν στο ντεμπούτο του Τούχελ απέναντι στην Ντόρτμουντ, δέχθηκε σήμερα (04/04) γερό «χαστούκι» εντός έδρας από την Φράιμπουργκ και έμεινε έξω από τον θεσμό του κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι με ανατροπή που ολοκλήρωσαν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά του DFΒ Pokal.   

Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκει στους Βαυαρούς και τον Λιρόι Σανέ στο 12ο λεπτό. Ο Γερμανός με ωραία ατομική ενέργεια έφτασε στα όρια της περιοχής και «εξαπέλυσε» ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει για λίγο άουτ.

Το γκολ για την Μπάγερν δεν άργησε. Ο Ουπαμεκανό στο 19’ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Χόφλερ ξάφνιασε ολόκληρη την «Αλιάνζ Αρένα»» όταν επιχείρησε ένα καταπληκτικό μακρινό σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Σόμερ για το 1-1 στο 27ο λεπτό. 

Ο Μίλερ απέτυχε δύο φορές να ξανά βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού. Το σουτ που δοκίμασε στο 33’ δεν βρήκε στόχο ενώ στο 45+2’ ο αμυντικός της Φράιμπουργκ το απέκρουσε πάνω στην γραμμή.

Δοκάρι για την Μπάγερν από την κεφαλιά του Παβάρ στο 62’. Ο Γάλλος αμυντικός στόχευσε το οριζόντιο δοκάρι μετά από άλλη μία εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ.

Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο Μουσιάλα έγινε μοιραίος καθώς έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και έδωσε μοναδική ευκαιρία στην Φράιμπουργκ να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Χόλερ δεν αστόχησε από τα 11 βήματα στο 90+5’ και έκανε το 2-1.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ ήρθε και η λήξη του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά μία ιστορική πρόκριση μέσα στην πιο εχθρική έδρα της Γερμανίας (στην οποία δεν είχαν κερδίσει ποτέ ξανά) και μάλιστα με ανατροπή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Τ. Τούχελ): Σόμερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Κανσέλο, Κίμιχ, Γκορέτσκα (79’ Μανέ), Κομάν (64’ Γκνάμπρι), Μίλερ, Σανέ, Τσούπο Μότιν (64’ Μουσιάλα)

Φράιμπουργκ (Κ. Στράιχ): Φλέκεν, Γκούντερ, Γκούλντε, Γκίντερ, Σιλντίλια, Γκρίφο (68’ Σάλαϊ), Χόφλερ, Έγκεσταϊν, Ντόαν, Γκρέγκοριτς, Χόλερ




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0