Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου 2-0: Ο Μουανί την «έστειλε» από το πρώτο τέταρτο στα ημιτελικά

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου 2-0: Ο Μουανί την «έστειλε» από το πρώτο τέταρτο στα ημιτελικά

Για τα προημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας η Άιντραχτ υποδέχθηκε την Ουνιόν στην Φρανκφούρτη με τον Μουανί να επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Γάλλος επιθετικός πήρε την ομάδα του από το «χέρι» και στο  πρώτο ημίχρονο της «έκλεισε θέση» για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Με τους «καυτούς» Κόλο Μουανί και Μάριο Γκέτσε η Άιντραχτ «έκαμψε» την αντίσταση της Ουνιόν η οποία δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες του παιχνιδιού καθώς  βρέθηκε με δύο γκολ στην «πλάτη» από το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού. Με το τελικό 2-0 οι «αετοί» είναι πλέον στα ημιτελικά του DFΒ Pokal και μόνος στόχος πλέον είναι το τρόπαιο.  

Στην πρώτη σπουδαία ευκαιρία του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο 11ο λεπτό ο Κόλο Μουανί έγινε αποδέκτης της μπάλας από την εξαιρετική πάσα του Γκέτσε και με ένα άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Η Άιντραχτ δεν έμεινε στους πανηγυρισμούς και μόλις δύο λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της. Γκέτσε και Μουανί συνεργάστηκαν για άλλη μία φορά με τον τελευταίο να επιχειρεί μία εξαιρετική λόμπα  με τη μπάλα να καταλήγει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Γκριλ για το 2-0, μόλις στο 13’. Ο Γάλλος πλέον έφτασε τα πέντε γκολ σε τέσσερεις αναμετρήσεις στην διοργάνωση.

Ο Μπορέ έφτασε κοντά στο να γράψει και το δικό του όνομα στον πίνακα τον σκόρερ στο 28ο λεπτό αλλά στο σουτ που επιχείρησε, η μπάλα δεν του έκανε το «χατίρι» και πέρασε για λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άιντραχτ «άφησε το πόδι από το γκάζι» και έριξε το ρυθμό του παιχνιδιού με τους πρωτευουσιάνους να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Τραπ.

Εξαίρεση βέβαια το απευθείας φάουλ του Γιουράνοβιτς στο 78’, με την μπάλα όμως να πηγαίνει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το 2-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.  

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ο. Γκλάσνερ): Τραπ, Γιάκιτς, Χασέμπε, Εντικά, Μπούτα (78’ Εμπιμπέ), Ρόντε (78’ Αλάριο), Σο, Μαξ, Μπορέ (67’ Καμάντα), Γκέτσε, Μουανί (87’ Άρονσον)

Ουνιόν Βερολίνου (Ο. Φίσερ): Γκριλ, Λέιτε (46’ Τζάεκελ), Κνότσε, Ντόεκχι, Γιουράνοβιτς, Κεντίρα, Χάμπερερ (46’ Μίτσελ), Σεγκουίν (46’ Θόρσμπι), Τρίμελ, Μπέκερ (75’ Λέουλινγκ), Μπέρενς (60’ Σιεμπάτσεου)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0