Football Talk

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1: Ένα τρίποντο-χρυσάφι, «χάθηκε» μέσα από τα χέρια των Βοιωτών

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1:  Ένα τρίποντο-χρυσάφι, «χάθηκε» μέσα από τα χέρια των Βοιωτών

Το παιχνίδι μεταξύ Λεβαδειακού και Ατρομήτου δεν ανέδειξε νικητή στην Λιβαδειά (01/04, 1-1). Οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να πάρουν μια νίκη γοήτρου απέναντι στους γηπεδούχους, οι οποίοι εξακολουθούν να... παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για την 2η αγωνιστική των play out του φετινού Πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague . Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε στην ισοπαλία με τους Περιστεριώτες (1-1) οι οποίοι δεν παρουσίασαν καλή εικόνα και έχασαν μια σημαντική νίκη... γοήτρου στην Λιβαδειά.

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Λεβαδειακός - Ατρόμητος Αθηνών 1-1. ➡️https://t.co/qsEa2nBxAe #slgr #StoiximanSuperLeague #Football #Stoiximan #matchday2 #Playouts #levatr #Levadeiakos #Atromitosfc pic.twitter.com/TYzLUam8AK — Super League Greece (@Super_League_GR) April 1, 2023



1ο ημίχρονο

Ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος, ωστόσο καμία προσπάθειά του δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν ανησύχησε ιδιαίτερα μέχρι το 31’, όταν ο Γιαννιώτης έκανε ένα πολύ καλό σουτ δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ. Ο γκολκίπερ του Ατρομήτου ήταν εκεί και με μια φοβερή απόκρουση είπε «όχι» κρατώντας το μηδέν.

Οι δύο ομάδες εισήλθαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, με τον Ατρόμητο να έχει κάνει ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο, έχοντας μόλις μία τελική.

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο 45λεπτο, η πίεση από τον Λεβαδειακό συνεχίστηκε ωστόσο οι συνεχόμενες προσπάθειές τους ήταν άστοχες. Στο 70’, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν πρώτη φορά δίχτυα με τον Βινίσιους να μπερδεύει την άμυνα του Ατρομήτου και να σκοράρει για το 1-0. Μετά το γκολ που δέχθηκε, ο Ατρόμητος βελτίωσε την εικόνα του και προσπάθησε να ισοφαρίσει, πράγμα που έγινε στο 81’ με τον Κιάρτανσον ο οποίος βρήκε πολύ ωραία την μπάλα και σούταρε για το τελικό 1-1.  



Η Στιγμή του αγώνα:
Ο Ατρόμητος ανασυγκροτήθηκε μετά το γκολ που δέχθηκε και ισοφάρισε στο 81ο λεπτό με τον Κιάρτανσον.

Ο MVP του αγώνα: 
Ο Κιάρτανσον ήρθε από τον πάγκο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81' για τον Ατρόμητο, στερώντας από τους Βοιωτούς ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. 


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός ( Γιάννης Πετράκης): Γιαννιώτας (61' Σακό) ,Γκρόφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παζ, Λιάγκας, Χαμόντ (46' Νταμπό), Μεχία (85' Μπελμόντ), Παναγιώτου (46' Γερεμέγεφ), Νίκας, Σαχπεκίδης (76' Βρακάς)

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κέσχριντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Φριντγιόνσον (69' Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ (76' Κιάρτασον), Κλωναρίδης (46' Ροτάριου), Τζαβίδας (69' Κωτσόπουλος), Ρομπάιγ (81' Τζοβάρας)


Βασιλική Μπαρτζώτη


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0