Football Talk

Χατζηδιάκος: «Ταιριάζουμε με τον Μαυροπάνο – Η γενική εικόνα της Εθνικής ήταν καλή»

Χατζηδιάκος: «Ταιριάζουμε με τον Μαυροπάνο – Η γενική εικόνα της Εθνικής ήταν καλή»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε στον Sport FM για την συνεργασία του με τον Μαυροπάνο στην εθνική ομάδα καθώς και για το τι πρόκειται να δούμε από τους «γαλανόλευκους»  στον επικείμενο προκριματικό γύρο του Euro 2024 .

Σχετικά με την συνεργασία του με τον Ντίνο Μαυροπάνο, ο Παντελής Χατζηδιάκος δήλωσε:

«Δεν μοιάζουμε, αλλά ταιριάζουμε πάρα πολύ. Ο Μαυροπάνος έχει απίστευτο σώμα για κεντρικό αμυντικό. Εγώ έχω διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε για το πόσο επηρεάζει τη θέση του το σύγχρονο ποδόσφαιρο. «Ως κεντρικός αμυντικός πρέπει να είσαι όπως ήταν παλιά το αμυντικό χαφ, να ξέρεις τι θα κάνεις με την μπάλα, να ξέρεις να κάνεις άμυνα, να μαρκάρεις κτλ»

 Για τα όσα έγιναν στο φιλικό με την Λιθουανία και τα συμπεράσματα που αντλήσαμε από το συγκεκριμένο ματς σχετικά με την εικόνα της εθνικής:

«Μας πείραξε, έτσι όπως σκέφτομαι την εικόνα μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια. Η γενική εικόνα όμως ήταν καλή, δεν μας κόστισε βαθμούς. Μακάρι να χάνουμε τώρα τις φάσεις και όταν μας δοθεί η μισή φάση στα επόμενα παιχνίδια να βάλουμε τα γκολ».


Σε ερώτηση για το πως θα ξεπεράσει η ομάδα το «εμπόδιο» της Ολλανδίας, ο 26χρονος διεθνής υποστήριξε:

«Πρέπει να την περάσουμε. Γύρισα και είπα στον προπονητή μου στην Άλκμααρ (σ.σ. Πασκάλ Γιάνσεν) ότι είμαστε δεύτεροι στον όμιλο και μου απάντησε ότι εάν συνεχίσει να παίζει έτσι η Ολλανδία, θα είμαστε και στη συνέχεια».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0