Football Talk

Σλοβακία - Βοσνία Ερζεγοβίνη 2-0: Με υπογραφή Μακ και Χαρασλίν το πρώτο τρίποντο (videos)

Σλοβακία - Βοσνία Ερζεγοβίνη 2-0: Με υπογραφή Μακ και Χαρασλίν το πρώτο τρίποντο (videos)
Η Σλοβακία υποδέχθηκε τη Βοσνία και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0.

Η Σλοβακία μπήκε δυνατά στο ματς με σκοπό να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να βρει ένα γρήγορο γκολ. Κάτι τέτοιο έγινε στο 13’, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ.

Μετά από ασίστ του Λομπότκα, σκόραρε και έβαλε μπροστά την ομάδα του. Οι Σλοβάκοι, φαινόντουσαν πιο αποφασισμένοι με τη Βοσνία να μην μπορούσε να φτάσει με άνεση στην εστία του Ντουμπράβκα.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι βρήκαν και ένα δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Χαρασλίν, ο οποίος στο 40’ έδινε ένα «μαξιλαράκι ασφαλείας» στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν αρκετά πιο ισορροπημένα. Η Βοσνία έμεινε μακριά από τον κακό της εαυτό του πρώτου ημιχρόνου και προσπαθούσε να φτάσει σε ένα γκολ για να μπει και πάλι στο ματς.

Η Σλοβακία από την άλλη, δεν φαινόταν να συμβιβάζεται με το υπέρ της 2-0 και προσπαθούσε με γρήγορες αντεπιθέσεις να βρει ευάλωτη την αντίπαλη άμυνα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρά τις όποιες ευκαιρίες είχαν οι δύο ομάδες. Η Σλοβακία πανηγύρισε το τρίποντο και έτσι έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία έφτασε τους τέσσερεις βαθμούς.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0